• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 14 mai 2024- Zanni vorbește extrem de deschis despre viața lui, dar și despre regretele pe care le are! Cum își dorește să trăiască după Survivor

Survivor All Stars 14 mai 2024- Zanni vorbește extrem de deschis despre viața lui, dar și despre regretele pe care le are! Cum își dorește să trăiască după Survivor

Zanni s-a întors de pe Insula Exilului mai hotărât ca niciodată să câștige Survivor All Stars.

În pauza dintre competiții însă, Zanni a lăsat puțin garda jos și și-a deschis sufletul despre trecutul lui Este cunoscut faptul că Zannidache a fost abandonat într-un orfelinat și că a reușit să supraviețuiască în niște condiții extrem de dificile. Ce nu se știe însă la fel de bine e ce a făcut după ce a ieșit din acel orfelinat.

Astfel, la Survivor All Stars a povestit despre cea pe care o numește Mama Teo , dar despre care spune că la un moment dat a ieșit din viața lui în urma unui conflict. Aceasta l-a crescut între șase ani și 14 ani.

"Ne-am certat, ne-am separat. Povești lungi."

Nu vorbește în niciun fel urât despre aceasta din urmă, spune că nu a fost pe deplin înțeles de ea, dar recunoaște că și el era o personalitate complicată și făcea multe...nefăcute. 

Mai mult, își amintește că muncea de mic, ba ca să o ajute sincer pe cea care avea grijă de el după ce a plecat de la orfelinat, ba ca să primească un ban sau o bomboană.

" De aia am eu vână, am crescut muncind.(...) Treaba asta m-a călit de mic."

A povestit amuzat cum a avut diferite slujbe printre care și ajutor de bucătar într-o pizzerie și frizer. În plus, a spus și cum și-ar vedea viitorul: 

Ultima chestie pe care vreau să o fac e asta cu cabanele. Să fac cabane, să vină lumea la mine, turiști, dar nu doar turiști, conexiuni, să stăm acolo la cabană, facem un Consiliu, să fac și eu frizerie acolo la cabane, și un salon de tatuaje. Cam așa aș vrea să îmi continui eu viața, undeva la munte, undeva la cabană...

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO

FOTO: SURVIVOR ALL STARS

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni