• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 15 mai. TJ Miles se întoarce împotriva lui Zanni: „Are niște așteptări nerealiste” Andrei Cioban pune și mai tare sare  pe rană: „Ne-ai lovit pe la spate”

Survivor All Stars, 15 mai. TJ Miles se întoarce împotriva lui Zanni: „Are niște așteptări nerealiste” Andrei Cioban pune și mai tare sare  pe rană: „Ne-ai lovit pe la spate”

TJ Miles se întoarce împotriva lui Zanni! Exilul i-a deschis ochii celui din urmă și astfel a devenit un concurent de temut pentru restul concurenților. Nici Andrei Ciobanu nu se lasă mai prejos și dă cu „noroi” în Zannidache.

Gallery

TJ Miles și Zanni au fost ca frații pe tot parcursul competiției Survivor All Stars, însă, odată cu duelul care a fost consemnat de eliminarea lui Zanni, s-a produs ruptura. TJ Miles nu se aștepta la revenirea camaradului său în competiție, astfel lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

„Prietenia mea cu Zanni este cum vrea el să fie. Sunt pregătit să merg înainte pe calea corectă, n-am nevoie de război…e ușor să faci rău, e mai greu să faci bine”, a spus TJ Miles.

Andrei Ciobanu continuă seria acuzațiilor și spune că Zanni va continua cu strategiile până când va ieși câștigător.

„Interesul lui cel mai mare acum este să apeleze la o nouă strategie, să intre pe sub pielea tuturor astfel încât să își vadă interesul suprem de a câștiga competiția”, a spus Andrei Ciobanu este Zanni.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS!

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni