• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 22 mai. Iancu Sterp a citit scrisoarea de dragoste primită de la Denisa Coțolan! Cum arată tânăra în rochie de mireasă

Survivor All Stars, 22 mai. Iancu Sterp a citit scrisoarea de dragoste primită de la Denisa Coțolan! Cum arată tânăra în rochie de mireasă

Denisa Coțolan, iubita lui Iancu Sterp, și-a pus gândurile pe hârtie și i-a trimis scrisoarea partenerului său, aflat în Republica Dominicană.

Gallery

​Cuvintele l-au emoționat profund pe concurent, dar l-au și îmbărbătat atât de tare încât ar mai rezista încă două luni la Survivor, spune el.

„Am fost să probez prima rochie de mireasă și am avut niște emoții de nedescris, gândindu-mă că vom face acest pas important.

Abia aștept să vii acasă, să ne iubim și să facem mulți copii, cum ai zis și tu”, a fost o parte din scrisoarea pe care i-a trimis-o Denisa lui Iancu.

Denisa Coțolan a atașat scrisorii și câteva imagini cu ea, printre care una unde poartă rochie de mireasă. Vizibil emoționat, Iancu a citit mesajele și a sărutat, în final, imaginea cu frumoasa lui parteneră. (VEZI ÎN GALERIA DE MAI SUS IMAGINILE CU DENISA ÎN ROCHIE DE MIREASĂ)

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS!

Nu lăsa pe mâine ce poți vedea azi și nu rata, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni