• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 23 mai 2024. Reîntors în camp, Zanni intră la bănuieli. Pe picior de plecare spre consiliul de eliminare, se așteaptă să fie trimis direct la duel: „Nici nu știu pe cine nu am boală”

Survivor All Stars, 23 mai 2024. Reîntors în camp, Zanni intră la bănuieli. Pe picior de plecare spre consiliul de eliminare, se așteaptă să fie trimis direct la duel: „Nici nu știu pe cine nu am boală”

TJ Miles, Iancu Sterp și Zanni revin în camp și le povestesc celorlalți membri Lod Bandidos experiența recompensei. În tot acest timp, Zanni se simte vizat de Iancu, dar și de ceilalți concurenți și este convins că va ajunge la duel.

Gallery

Andrei Ciobanu: „Am stat cu sufletul la gură până au sosit, bineînțeles, cei trei muschetari. Pe Zanni, când am dat noroc cu el, l-am simțit foarte supărat, mâhnit”

Zanni, în schimb, are alte preocupări. Concurentul nu se poate gândi la nimic altceva decât la consiliul de eliminare care urmează, fiind convins că Iancu Sterp pregătește ceva.

Zanni: „Nu știu ce se va întâmpla. Mi se pare și o prostie ce se întâmplă, că, aseară, Iancu ne-a zis că o să vorbească cu Sorin. Mă pregătesc să fiu votat și să merg la duel. Am luat personal absolut fiecare secundă în care m-am simțit singur. Vin după voi toți! Nici nu știu pe cine nu am boală”.

 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni