• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 29 mai 2024. Iancu Sterp a ajuns în finală. Finaliștii împărtășesc ultimele impresii, de pe jilțul râvnit încă de la începutul competiției: „Îmi era frică că nu o să ating momentul ăsta”

Survivor All Stars, 29 mai 2024. Iancu Sterp a ajuns în finală. Finaliștii împărtășesc ultimele impresii, de pe jilțul râvnit încă de la începutul competiției: „Îmi era frică că nu o să ating momentul ăsta”

După un sezon plin de provocări, Zanni și Iancu Sterp ajung în finală. Aceștia vor fi urmați de Andrei Ciobanu sau de Sorin Pușcașu, ultimul loc fiind câștigat de cel care va ieși învingător la duelul eliminatoriu.

Gallery

​Zanni: „V-am iubit! Vă iubesc! Mie îmi era frică că nu o să ating momentul ăsta. La dueluri, se poate întâmpla orice. A fost o lecție pentru mine tot focul ăsta prin care am trecut. Mie nu-mi vine să cred!

Mi-ar fi plăcut să fiu coechipier cu Iancu. L-am văzut puternic, mai capabil. Nu mă simt puternic, dacă iau pe cineva pe care știu că-l bat. De asta l-am luat pe el”.

Iancu Sterp: „Mă gândesc că ce trebuie să se întâmple se va întâmpla. Și eu am trecut prin foc, chiar dacă nu am fost la niciun duel eliminatoriu. Mi-am asigurat poziția prin luptă. Vedeam momentul ăsta cu Zanni, aici.

Vis-a-vis de Zanni, sentimentul este reciproc, mai ales că m-a văzut cel mai puternic dintre Războinici. Voiam să mă bat cu cel mai bun dintre Faimoși”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni