• Emisiuni
  • Survivor România
  • Finala Survivor All Stars, 30 mai 2024. Daniel Pavel explică sistemul de vot din Finala Survivor All Stars! Cum vor alege telespectatorii câștigătorul sezonului suprem

Finala Survivor All Stars, 30 mai 2024. Daniel Pavel explică sistemul de vot din Finala Survivor All Stars! Cum vor alege telespectatorii câștigătorul sezonului suprem

A avut loc o probă cum rar mai vezi! După un joc dificil, Zannidache a ieșit învingător și merge direct în a doua sesiune de televoting, acolo unde fanii îl pot trimite acasă cu trofeul Survivor All Stars.

La Survivor All Stars surprizele nu se opresc niciodată, nici măcar în Finală! Cei trei concurenți care se luptă în acest moment pentru titlul de Supraviețuitorul Suprem și premiul în valoare de 100.000 de euro sunt vizibil emoționați și abia așteaptă să vadă ce se va întâmpla, în minutele ce urmează.

Daniel Pavel i-a felicitat pe cei trei finaliști, concentrându-se pe Zanni, care și-a adjudecat locul în sesiunea finală de vot! Înainte de a se da „START VOT”, domnul Dan explică, încă odată, cum pot telespectatorii să își susțină concurentul preferat.

Primii care intră la sesiunea de vot sunt Andrei Ciobanu și Iancu Sterp. Cel care primește cele mai multe voturi va intra la votarea finală alături de Zannidache.

Dacă-l susțineți pe Andrei și vreți să-l votați, trebuie să trimiteți un SMS la 1444 (tarif 0,48 euro TVA inclus per SMS), cu mesajul ANDREI.

Dacă-l susțineți pe Iancu și vreți să-l votați, trebuie să trimiteți un SMS la 1444 (tarif 0,48 euro TVA inclus per SMS), cu mesajul IANCU.

Sunt permise maximum 10 SMS-uri de pe un singur telefon.

În cea de-a doua sesiune de vot, cea finală, sunt Iancu Sterp și Zannidache. Cel care primește cele mai multe voturi va fi câștigătorul Survivor All Stars 2024.

Dacă-l susțineți pe Zanni și vreți să-l votați, trebuie să trimiteți un SMS la 1444 (tarif 0,48 euro TVA inclus per SMS), cu mesajul ZANNIDACHE.

Dacă-l susțineți pe Iancu și vreți să-l votați, trebuie să trimiteți un SMS la 1444 (tarif 0,48 euro TVA inclus per SMS), cu mesajul IANCU.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni