Discuții aprinse în tabăra Faimoșilor: “Suntem foarte confortabili cu pierdutul”

FAIMOȘII și RĂZBOINICII au oferit duminică seara o confruntare pe cinste în lupta pentru recompensă. Într-un joc absolut spectaculos, cele două echipe au demonstrat că nu se dau în lături de la nimic și au luptat pentru kit-ul de pescuit care le-ar putea aduce accesul mai rapid la noi resurse.  

Cu scorul de 10 la 5, Faimoșii au reușit să obțină prima victorie din acest sezon și au sărbătorit-o așa cum se cuvine, printr-un cântec special creat pentru această probă. 

Chiar dacă au câștigat proba, discuțiile în contradictoriu au continuat în camp. Cătălin Zmărăndescu este de părere că unii dintre Faimoși nu se implică suficient și sunt mai preocupați să se plângă decât să dea totul pe traseu. 

“Suntem foarte confortabili cu pierdutul, asta e”, a spus Laura Giurcanu.

“Suntem o mână care vrem lucruri și e o mână care se mulțumește cu puțin și cu nimic. Aia e problema de fapt, înțelegi? Că ăia se plâng, n-am ce să mănânc, n-am ce să beau, n-am de mâncare.. Dacă stai să te gândești, ia fă o socoteală, câți nu s-au plâns de foame până acum?”, a continuat Cătălin Zmărăndescu. 

“Avem tacâmuri, avem aceleași furculițe, avem aceleași căni, bem aceeași apă. Niciunul nu mănâncă mai mult sau mai puțin, dar unii ne plângem mai mult și alții mai puțin”, a adăugat și CRBL. 

Pe insula Războinicilor, fetele au luat-o la ochi pe Elena Chiriac. “Elena aia, de fiecare dată când intră, eu am niște așteptări atât de mari de la ea. De fiecare dată e praf. (...) Și acum când intră și cum merge și cum arată, cât de stabilă este pe picioare, când deschide gura sau când începe traseul, praf”, a spus Ștefania. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni