Albert Oprea, fost concurent Survivor: "Eu nu am încredere în femei așa ușor"

Albert Oprea și Sebastian Chitoșcă, foști concurenți Survivor, au comentat show-ul alături de Zanni la Survivor ExtraShow.

Întrebat ce părere are despre faptul că Alexandra Duli a mărturisit că a dormit în brațele lui Alex Delea, Albert s-a dovedit reticent și a spus că poate să fie și o strategie a Alexandrei de a face impresie bună:

"Eu nu am încredere în femei așa ușor. Poate ea face asta și pentru că dă bine la public.S-a dormit și pe mine, da. Cu Roxana Ghiță, dormeam cu ea, nu știu ce declara ea la început în testimoniale."







În condițiile în care Albert a declarat de curând La Măruță că tocmai a trecut printr-o despărțire și a fost părăsit de Revelion, declarația lui e și mai puternică.

Albert Oprea a avut o evoluție bună în concurs. în echipa celor 12 Războinici. Deși are doar 24 de ani, are succes în afaceri și e tot mai cunoscut și pe rețelele de socializare.  

Emisiunea Survivor ExtraShow poate să fie urmărită pe VOYO imediat după ce se termină Survivor la televizor, în serile de duminică, luni și marți

FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE/ ALBERT OPREA INSTAGRAM

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni