• Emisiuni
  • Survivor România
  • Roxana Ciuhulescu: "Cel puțin la început, Zmărăndescu avea o problemă cu orientarea lui Emil Rengle"

Roxana Ciuhulescu: "Cel puțin la început, Zmărăndescu avea o problemă cu orientarea lui Emil Rengle"

Roxana Ciuhulescu: "Cel puțin la început, Zmărăndescu avea o problemă cu orientarea lui Emil Rengle"

Zanni a avut-o ca invitată la Survivor - ExtraShow pe Roxana Ciuhulescu, vedeta de la Faimoși care a stat o scurtă perioadă de timp în concurs pentru că a fost eliminată din cauza unor probleme de sănătate.

Chiar dacă a stat puțin în concurs, Roxana a intrat în conflict cu unii concurenți din cauza faptului că ar fi fost prea directă. Unul dintre cei cu care nu s-a înțeles este Cătălin Zmărăndescu:

"Între TJ Miles și Rengle nu e nimic, sau sper să nu! Cu toții știam de orientarea lui, dar nu conta pentru nimeni din echipă, în afară de Zmărăndescu. Pentru el, cel puțin la început, a contat. La început le-a spus lui Rengle și Laurei că se plimbă ca fetele, nu mi s-a părut onorant, dar prea puțini au ridicat vocea fiind la început (...) Zmărăndescu, până la momentul conflictului era genul care să cloncăne pe la spate (...) Replica a fost spusă în glumă, dar separat era clar că avea o problemă cu orientarea lui sexuală (...) Totul era la început și s-au adunat și așa a început primul conflict (...) Cred că s-ar fi format o idilă între TJ și Xonia, eu i-am privit cu admirație." 



Campion mondial şi European UFC, Cătălin Zmărăndescu este un maestru al artelor marţiale mixte. Are 48 de ani şi a fost bodyguardul lui Gigi Becali , în 2009 au rupt legătura, iar Zmărăndescu a plecat în Anglia unde a luptat în mai multe gale MMA. 

Sportivul are un titlu european şi în box, dar s-a retras din competiţii în mai 2017, când l-a învins prin KO tehnic pe polonezul Tomasz Czerwinski.

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție 
VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

Puteți vedea Survivor ExtraShow și miercuri, joi și vineri pe PRO2 


FOTO:INSTAGRAM CATALIN ZMĂRĂNDESCU

          INSTAGRAM EMIL RENGLE 

         INSTAGRAM ROXANA CIUHULESCU 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni