Cum a lămurit Xonia presupunerile că i-ar fi făcut lui TJ Miles masaj erotic? 

Cum a lămurit Xonia presupunerile că i-ar fi făcut lui TJ Miles masaj erotic? 

După ce Andreea Tonciu a făcut speculații legat de Xonia și TJ, la Survivor ExtraShow a ajuns față în față chiar cu...Xonia. 

Totul a început când, fără să o confrunte pe Xonia, Andreea a povestit amuzată despre presupunerile ei:

"Pe Xonia nu o condamn cu TJ Miles, nu are iubit, nu are pe nimeni. De la filmările promo-ului am zis, bă, eu sunt nașa voastră, ei nașa, nașa, dacă voi vă combinați, eu vă cunun. . (...) În fiecare seară mă simțeam ca la masaj erotic. Xonia se urca călare pe TJ și îl masa. Dar nu pot să spun cum îl masa! Începea așa tare și termina mai pe jos! (...) Laura Giurcanu e de condamnat! (...) Dacă rămânea Xonia, sută la sută se întâmpla ceva între ei. Dacă rămânea Xonia, se întorcea cu burta la gură. Ceea ce e foarte frumos! "




Când Andreea și Xonia au venit amândouă la SurvivorExtraShow, Tonciu și-a păstrat opinia: "eu am văzut că de la promo erați hmhmhm, dar eu nu pot să vă acuz de nimic, tu ești liberă"

La rândul ei, Xonia, amuzată, dar foarte categorică, a precizat: "Mi-a plăcut că l-a numit masaj erotic; a omis să spună că după ce l-am "călărit" pe TJ, mi-a cerut și Andreea, dar apoi a vrut și Roxana, nu a apucat. (...) Nu a fost mai mult între mine și TJ, dacă era, ziceam, sunt asumată, poate a pornit de la faptul că am dormit lângă TJ și mai nou Otilia doarme în brațle lui TJ."

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

Puteți vedea Survivor ExtraShow și miercuri, joi și vineri pe PRO2 


FOTO: XONIA INSTAGRAM

           ANDREEA TONCIU INSTAGRAM

Vezi și video:

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni