• PRO TV
  • Ce avere are Adrian Criț, directorul general STB

Ce avere are Adrian Criț, directorul general STB

Ce avere are Adrian Criț, directorul general STB

În ultima parte a lunii ianuarie, angajații Societății de Transport Bucureşti (STB) au făcut grevă, pe motiv că vor ca directorul general Adrian Criț să demisioneze, altfel ei nu se mai întorc la muncă.

Iar în ultima zi a primei luni din 2022, Nicușor Dan, primarul Capitalei, a afirmat că greva STB, care a durat cinci zile, a generat un prejudiciu de aproximativ 14 milioane de lei.

În contextul acesta, presa din țara noastră a vorbit despre averea pe care o are directorul general al STB. Datele pot fi accesate în mediul online pe site-ul Societății de Transport București, acolo unde se poate observa că Adrian Criț are o listă lungă de terenuri și imobile, dar și tablouri, ceasuri și bijuterii în valoare de 10.000 de euro. Mai mult decât atât, veniturile lui anuale se ridică la 102.931 lei, din banii pe care îi primește de la STB, și 47.000 lei, ca și consilier al directorului general al Registrului Auto Român (RAR).

Potrivit declarației de avere, Adrian Criț, directorul general STB, conduce o Toyota Corolla fabricată în anul 2006 și are acțiuni în valoare de 237.100 lei la o firmă.

Vezi și: Wine Trips Romania S2E10 | Mircea Radu și Sergiu Nedelea, lecții de istorie la Castelul Bethlen-Haller de pe domeniul Jidvei

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni