• Emisiuni
  • Survivor România
  • La Survivor, zi de zi, concurenții trebuie să fie 1 Mai... puternic ca altul! Săptămâna începe cu Jocul de Recompensă

La Survivor, zi de zi, concurenții trebuie să fie 1 Mai... puternic ca altul! Săptămâna începe cu Jocul de Recompensă

La Survivor, zi de zi, concurenții trebuie să fie 1 Mai... puternic ca altul! Săptămâna începe cu Jocul de Recompensă

În Ianuarie, au lăsat casa deoparte și au ajuns în căldura puternică din Republica Dominicană. Cu fiecare etapă au realizat cât sunt de puternici și cât de bine se pot adapta la orice schimbare.

Un lucru a rămas la fel: fiecare probă a fost dificilă și ei au trebuit să dea tot ce aveau mai bun pentru a câștiga. Astăzi, de 1 Mai, concurenții vor adăuga lunilor petrecute departe de familie încă una! Într-o zi de sărbătoare, în care în mod normal s-ar fi distrat alături de prieteni, vor reveni pe traseu și vor continua drumul spre marele premiu, dar și spre titlul de Survivor România. 

După ce, în urmă cu doar câteva zile, Vulturii au pierdut un membru al echipei, pe simpatica Alexandra Duli, vom vedea ce discuții există în tabăra lor, dar și în cea a Tigrilor. Buna ei prietenă, Oana, va fi extrem de sinceră: ”Îmi pare rău că a plecat. Nu am dormit bine”, iar Ștefania va admite că s-a emoționat foarte tare: ”Când a zis numele ei, direct am plâns...”. Chiar dacă TJ va ține să sublinieze că tânăra a avut o ieșire frumoasă din joc, rămâne de văzut ce comentarii va avea cel care a nominalizat-o pe Alexandra.

Tot atunci vom descoperi și primele reacții ale Elenei după ce a rămas singura fată din tribul Vulturilor. Ce sentimente o încearcă pe fosta Faimoasă acum că a trecut, pentru prima dată, prin emoțiile nominalizărilor, dar și ce cred fetele din tribul advers despre următoarele jocuri, aflăm de la ora 20:00. 

Indiferent de plecări, competiția merge mai departe. De 1 mai, pe membrii celor două echipe îi așteaptă un joc diferit, dar la fel de dur, pentru o Recompensă care le va aduce aminte de modul în care ar fi sărbătorit în mod normal această sărbătoare. E vremea pentru noi strategii care să construiască un început perfect de săptămână! 

 

Într-o zi specială, de Sărbătoare, Zanni revine, ca de fiecare dată, cu emisiunea Survivor:Extrashow, pe VOYO! El va discuta cele mai noi întâmplări din competiție și le va aduce celor de acasă noi invitați care nu ar trebui ratați.  

Nu ratați, de la ora 20:00, pe PRO TV, Survivor România, pentru a vedea cum se vor mobiliza concurenții pentru a obține o nouă victorie extrem de importantă în Jocul pentru Recompensă. Emisiunea este deja disponibilă, în avans, pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni