• Emisiuni
  • Survivor România
  • Bianca o atacă pe Vica, dar primește o replică total neașteptată! Vedeta TV insinuează că dansatoarea a făcut videochat

Bianca o atacă pe Vica, dar primește o replică total neașteptată! Vedeta TV insinuează că dansatoarea a făcut videochat

Scandalul dintre Bianca și Vica nu este nici pe departe de a se încheia. A venit și rândul coregrafei de a-și expune punctul de vedere în ceea ce privește scandalul pe care l-a avut cu vedeta TV încă de dimineață, înainte de a începe jocurile.

„Pe mine m-a afectat foarte tare acest scandal pentru că nu consider că are un motiv real să mă facă în ultimul hal. Eu, spre deosebire de dânsa, am muncit de când mă știu. Pentru fiecare leuț pe care l-am câștigat mi-am rupt câte o gleznă sau câte un deget de la picior pe poante și așa mai departe.

 Eu nu știu altceva decât muncă și nu poate să vină cineva care nu a muncit în viața lui să îmi demonteze mie toată cariera, toată viată, tot viitorul, trecut și prezentul”, a spus Bianca Patrichi.

Vica nu a trecut cu vederea și i-a aruncat dansatoarei o serie de replici acide.

„La activ am două facultăți. Una în română și una în engleză. Am trei firme și 15 angajați care se uită acum la TV și așteaptă să mă voteze să nu plec acasă. Niciodată nu am avut nevoie să mă filmez în emisiuni TV deocheate, nici să fac videochat, nici postări...nu mai vreau să continui. Am bani pentru că am muncit și eu și am fost mai deșteaptă decât ea”, a mai afirmat Vica.

După cele auzite, Bianca Patrichi a spus: „Acuzații pe care le face sunt total nefondate. Poate oricine să caute orice. Vica vorbește strict despre ea când se referă la mine”.

VEZI DISCUȚIA DINTRE CELE DOUĂ FAIMOASE ÎN CLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni