• Emisiuni
  • Survivor România
  • Andrei Neagu, primele declarații după eliminarea de la Survivor România: „Tuturor le va fi dor de mine”

Andrei Neagu, primele declarații după eliminarea de la Survivor România: „Tuturor le va fi dor de mine”

Consiliul de aseară de la Survivor România 2023 a adus multe emoții în sufletele celor șapte concurenți nominalizați spre eliminare. Daniel Pavel a anunțat că, în urma voturilor, Andrei Neagu va fi cel care pleacă acasă. Iată ce declarații a făcut tânărul actor!

Andrei Neagru a făcut parte din echipa Războinicilor până aseară, când prezentatorul emisiunii a anunțat rezultatele voturilor din partea telespectatorilor. Actorul a vorbit despre experiența din Republica Dominicană, dar și despre interacțiunea cu cei din echipa sa. 

Războinicul s-a înțeles cel mai bine cu Andreea Moromente și a recunoscut că îi va fi dor de ea.

„Voi face o glumă și sper că tuturor le va fi dor de mine. Îmi place să cred că am fost un element important al echipei, indiferent de momentele noastre în care ne-am mai certat sau nu am spus chiar ce ne-am imaginat. Sunt o persoană foarte directă, lucru pe care echipa mea l-a observat.

O să îmi fie dor de toți, dar ca să fiu și mai direct...M-am apropiat mai mult de Andreea Moromete. Văd în ea o învingătoare, o luptătoare, văd un suflet pur care are atât de multe lucruri frumoase de oferit”, a declarat Andrei Neagu.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni