• Emisiuni
  • Survivor România
  • Motivații tot mai mari și mize tot mai importante, la Survivor România: „Am face bine să câștigăm”

Motivații tot mai mari și mize tot mai importante, la Survivor România: „Am face bine să câștigăm”

Motivații tot mai mari și mize tot mai importante, la Survivor România: „Am face bine să câștigăm”

Eliminări care lasă goluri în interiorul echipei. Jocuri tot mai dificile, dar cu premii tot mai importante și mai utile în contextul unei competiții atât de grele. Un dor de casă care se adâncește cu fiecare săptămână și care este stăpânit doar în cazul în care este câștigată Comunicarea. Două triburi care refuză să mai vadă înfrângerea ca o opțiune. Diseară, de la 20.30, începe prima luptă pentru Imunitate a săptămânii. 

După ce Eduard Gogulescu a părăsit competiția săptămâna trecută, ca urmare a deciziei celor de acasă, în tribul Războinicilor, singura cu adevărat fericită este Alexandra Ciomag. După ce a scăpat și de această dată, concurenta simte că are un real suport acasă: ”A treia oară la nominalizare și publicul încă mă vrea”. De cealaltă parte, Andrei Krișan este realist și conștientizează că echipa trebuie să nu mai piardă pe nimeni: ”Am face bine să câștigăm următoarea Imunitate”. 

Într-un context în care sunt deja măcinați de discuțiile interne, de faptul că Alexandra Porkolab va porni una dintre cele mai sincere și discuții cu Alin Chirilă: ”Aveam niște lucruri pe suflet”, doi dintre cei rămași în tribul albastru... vor dispărea în junglă. ”Trecuse prea mult timp și ne-am pus un semn de întrebare”, va spuna una dintre concurent. Oare ce s-a întâmplat cu aceștia și ce repercusiuni vor avea de suferit?

De cealaltă parte, în tribul Faimoșilor, pacea s-a așternut după ce DOC și Kamara au discutat sincer, așa că toți par a se concentra pe identificarea metodei prin care să câștige Imunitatea. Rămâne de văzut dacă lucrurile vor decurge în direcția sperată de ei. 

Cine va reuși să câștige primul Joc de Imunitate al săptămânii? Cine își va asigura un Consiliu liniștit și cine va ajunge în punctul în care să facă nominalizări? Aflăm în doar câteva ore. 

Nu ratați, de la ora 20:30, la PRO TV, o nouă ediție a celui mai tare sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA! Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans, pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni