• Emisiuni
  • Survivor România
  • Început dificil de săptămână pentru Războinici, la Survivor: încălcări de regulament, conflicte și Imunitate pierdută

Început dificil de săptămână pentru Războinici, la Survivor: încălcări de regulament, conflicte și Imunitate pierdută

Început dificil de săptămână pentru Războinici, la Survivor: încălcări de regulament, conflicte și Imunitate pierdută

”Vreau să joc Survivor fără regrete”, a spus aseară unul dintre concurenți. Iar asta este ceea ce demonstrează curajoșii rămași în competiție cu fiecare ediție. 

În ciuda condițiilor dificile, a dorului tot mai apăsător de cei dragi, a provocărilor întâlnite, fiecare dintre ei dă tot ce are mai bun pentru a demonstra că merită locul în competiție. Aseară, de la 20:30, a început o nouă săptămână la Survivor România, iar aceasta continuă astăzi și mâine, de la aceeași oră. 

”Avem un om care spune că-i place să ofere durere”, a zis Alexandra Porkolab despre Alin Chirilă, pornind o discuție extrem de sinceră în interiorul tribului Războinicilor. În ciuda faptului că se aștepta la mai multă susținere din partea colegilor, aceasta a simțit să spună tot ce avea pe suflet: ”Nu voi mai lua inițiative pentru că lumea nu este asumată”. 

Tot Alin Chirilă a fost în centrul atenției și pe mai departe... după ce a dispărut cu Andreea Moromete în junglă pentru o perioadă mai lungă de timp. Deși s-au scuzat că au considerat că vor găsi hrană pentru trib, cei doi nu au au scăpat nici de comentariile colegilor, nici de o pedeapsă primită la Joc pentru încălcarea regulilor. 

După începutul extrem de agitat de zi, Războinicii nu s-au regăsit nici la Joc, unde Imunitatea a fost câștigată de Faimoși cu scorul de 10 la 6. În ciuda celor întâmplate, chiar Alin Chirilă și Andreea Moromete au câștigat Imunitatea personală, asigurându-și o seară liniștită la nominalizare. 

În urma deciziei grupului, la votul celor de acasă va fi Alina Radi, cea care a ținut să spună că este o nominalizare corectă: ”Am avut o decădere tristă. Am avut un moment când am spus că vreau să plec”. Ei i s-au alăturat Alexandra Porkolab și Alexandra Ciomag, ca urmare a deciziei celor doi cu Imunitate. Cele două se așteptau, însă se bazează că cei de acasă vor vedea lucrurile din trib și vor vota ca atare. Dacă așa va fi, aflăm curând. 

Vor reuși Războinicii să depășească momentul dificil și să câștige astăzi Imunitatea sau vor profita Faimoșii de starea actuală a adversarilor pentru a reuși o premieră? 

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni