• Emisiuni
  • Survivor România
  • Un nou concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Survivor România s-a încheiat pentru DOC

Un nou concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Survivor România s-a încheiat pentru DOC

Un nou concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Survivor România s-a încheiat pentru DOC

„Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu”, le-a spus aseară Daniel Pavel concurenților. După zece săptămâni, aceștia au înțeles că la Survivor nu există liniște, nu există liniaritate. Fiecare zi aduce o nouă provocare și doar cei mai puternici pot rezista și merge înainte. Dacă cineva mai avea vreun dubiu, jocul de Captivitate și eliminarea ce tocmai a avut loc au arătat că nu există predictibilitate. Show-ul continuă săptămâna viitoare cu noi surprize. 

Ieri seara a început cu un Joc de Recompensă câștigat... iar de Războinici! Aceștia au avut parte de mâncare, muzică și multă relaxare pe catamaran. Așa că a fost normal ca toată energia lor acumulată să-i ajute la o nouă victorie: cea în jocul pentru Comunicare, care le-a dat ocazia să discute în timp real, prin mesaje text, pe whatsapp, cu un prieten.  

Dacă până aici, tribul albastru a avut doar motive de sărbătoare, revenirea în sala de Consiliu a însemnat și mari emoții! Acolo, șase concurenți au trăit cu suspansul de a afla rezultatul votului celor de acasă. Ionuț Iftimoaie, Ada Dumitru, DOC, Robert Moscalu, Alin Chirilă și Lucianna Vagneti au așteptat ca Daniel Pavel să rostească numele celui pentru care Survivor România va deveni doar o amintire!  

Spre surpriza tuturor, DOC este concurentul care a părăsit show-ul. „De vreo două săptămâni am obosit și vreau să ajung acasă la fata mea și soția mea. Mă simt ușurat că acest drum a luat sfârșit. Vă mulțumesc din suflet pentru parcurs, a fost minunat. Am descoperit o grămadă de chestii despre mine și nu numai”, a declarat acesta înainte ca Daniel Pavel să-i stingă flacăra în competiție.  

Seara nu s-ar fi putut încheia fără ca Remus să afle ce se întâmplă cu el pe mai departe, după ce a fost captiv în tribul albastru. Alexandra Porkolab și Carmen Grebenișan au găsit simbolurile pe insulele lor, iar la Consiliu au aflat și cum le pot folosi. „Simbolurile au legătură cu Remus, captivul. Pentru a-l recupera, trebuie ca cele două simboluri să se afle în posesia tribului capturator, al Războinicilor. Este opțiunea ta, Carmen, pentru că dacă ajunge, cele două vor căpăta o putere extraordinară în săptămâna care urmează. Dacă decizi să nu plece simbolul, Remus rămâne definitiv în tribul Războinicilor”, le-a explicat Daniel Pavel. ”Noi ținem foarte mult la echipă, am simțit lipsa lui, o să ofer acest simbol”, a spus, fără să stea pe gânduri, Carmen Grebenișan. Avantajul ales de Alexandra a fost ca la primul joc de Imunitate, de la Faimoși, un concurent să fie blocat pe tot parcursul probei. Cum va afecta asta jocul, vom afla curând!

Survivor România revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO! Nu ratați cel mai puternic sezon! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni