• Emisiuni
  • Survivor România
  • Membrii tribului Taino dau totul la Survivor România: "Mă bucur că i-am dat la temelie pe traseu"

Membrii tribului Taino dau totul la Survivor România: "Mă bucur că i-am dat la temelie pe traseu"

Membrii tribului Taino dau totul la Survivor România: "Mă bucur că i-am dat la temelie pe traseu"

13 concurenți au intrat de ieri în cea mai dură luptă a momentului: cea pe cont propriu în Jocurile Individuale la Survivor România! După ce timp de trei luni au făcut parte din triburile Faimoși și Războinici, acum învață conviețuirea pe o singură insulă ca membri ai Taino. Recompensele rămân importante, jocurile sunt tot mai grele, iar strategiile se schimbă de la o oră la alta. Până la momentul în care unul singur va ridica trofeul deasupra capului, acum este vremea ca ei să demonstreze ceea ce pot pe traseu, chiar dacă luptă contra unui fost coleg de echipă. 

Primul joc de care au avut parte a fost cel pentru Recompensă, pentru șansa de a merge să înoate cu delfinii, să lase deoparte pentru câteva ore tot ceea ce înseamnă nivelul dificil al competiției și să se relaxeze. Șocul a fost să afle că înainte de jocul propriu-zis au trebuit să dea o probă pentru rolul de căpitan de echipă. Fetele au luptat între ele, iar Ștefania s-a impus, în timp ce la băieți, Kamara și-a adjudecat victoria. 

Cei doi și-au ales echipele și Daniel Pavel a dat fluierul de start. Astfel s-au văzut și primele confruntări între băieți și fete: Ștefania l-a învins pe Kamara, Moromete a câștigat în fața lui Alin și așa, punct cu punct, echipa condusă de fosta membră a tribului roșu, a câștigat recompensa zilei. 

”Consider că am făcut cele mai bune alegeri”, va spune în această seară Ștefania într-o discuție cu celelalte fete rămase în joc. Chiar în această formulă, ele vor sărbători victoria obținută ieri de Andreea Moromete. ”Mă bucur că i-am dat la temelie pe traseu”, va admite ea, extrem de mândră că a luat punct în fața unui concurent care părea de neînvins chiar și de către băieți, luptătorul Alin Chirilă. 

Diseară, membrii tribului Taino vor intra iar pe teren în jocul pentru Imunitate. Atunci, Daniel Pavel le va explica și noua structură a acestei probe: ”Un singur membru al tribului se poate salva”.  

Cine va câștiga colanul de Imunitate? Cine va fi nominalizat și va ajunge la votul celor de acasă? Au mai rămas doar câteva ore până la o seară explozivă! 

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni