• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor 2023, 11 aprilie. Tensiuni în tabăra Taino după ce Alin Chirilă a câștigat Imunitatea Personală

Survivor 2023, 11 aprilie. Tensiuni în tabăra Taino după ce Alin Chirilă a câștigat Imunitatea Personală

Survivor 2023, 11 aprilie. Tensiuni în tabăra Taino după ce Alin Chirilă a câștigat Imunitatea Personală

Ionuț Iftimoaie a fost pus în fața faptului împlinit: „Eu îl văd în stare să se ducă la cineva dintre foștii Războinici și să le dea o atenționare pe cine vrem noi să votăm și ce am fi putut să discutăm”, a spus Bianca Patrichi.

Deși cele două echipe s-au unificat, iar acum toți se află sub „acoperișul” Tribului Taino, concurenții își fac griji din cauza nominalizărilor în funcție de fostele bandane. O discuție de acest fel a avut loc între Ștefania, Kamara, Bianca Patrichi și Carmen Grebenișan, care se tem de faptul că Alin Chirilă, purtătorul colanului de Imunitate Personală, va vota spre eliminare din fosta echipă roșie, nicidecum din cea albastră din care a făcut parte.  

„Ne-ar ajuta ca Alin să fie de partea nostră și să voteze un Războinic, dar nu știu dacă va face asta. S-ar putea să voteze cu fosta echipă, dacă este un om de echipă”, a spus Carmen Grebenișan.

„E bine să găsim noi simbolul. Dacă l-am găsi și am avea o posibilitate de vot, asta ne poate salva. Putem să punem un Războinic pe care îl considerăm noi mai puțin puternic. Eu aș rămâne cu ideea să o votăm pe Moromete”, a spus Kamara.

Cei cinci l-au chemat la discuție, în final, și pe Ionuț Iftimoaie, pe care l-au văzut mai apropiat de fosta echipă a Războinicilor.

Vezi în videoclipul de mai jos ce au discutat foștii Faimoși 

Alin Chirilă știe pe cine să nominalizeze în Consiliu: „Am o surpriză pergătită pentru Consiliul de Nominalizare. O să-i las pe toți cu gura căscată”, a spus Alin Chirilă.

În discuția cu Alexandra Porkolab, purtătorul de colan nu s-a ferit și i-a mărturisit că sunt anumite persoane pe care nu le-a văzut în finala acestui joc.

„Practic sunt anumite persoane pe care nu le vedeam în finala acestui joc. Nu ar merita să ajungă acolo doar printre...De ce să calce unul...”, i-a spus Alin Chirilă Alexandrei Porkolab.

La rândul său, fosta Războinică a spus: „Se agață de anumite joculețe. Hai să mă fac plăcut de tine ca să scap de vot”.

„Ce să caute persoanele alea în finală, că se ascund ca șerpișorii”, a mai spus Alin Chirilă.

Vezi momentul complet în videoclipul de mai jos



Alin Chirilă a pus mâna pe colanul de Imunitate Personală, ceea ce înseamnă că în Consiliul de Nominalizare din această seară va trebui să propună spre eliminare un concurent. Acest lucru le dă mari bătăi de cap celorlați 11 concurenți, dar mai ales Alexandrei Porkolab, care a comentat situația alături de Alexandra Ciomag și Robert Moscalu.

„Strategia pe care încearcă să o folosească e ca să-și apere fundul pentru săptămânile ce urmează, nicidecum acum”, a spus Alexandra Ciomag.

„Sincer, din punctul meu de vedere, nu e concret ce zice el pentru că el lasă așa, în spațiu, că el nu știe cu cine să voteze, nu a zis niciun nume”, a spus, mai apoi, și Robert Moscalu.

„Mie mi se pare că omul ăsta nu este chiar atât de prost”, a fost afirmația Alexadrei Porkolab.

Vezi momentul complet în videoclipul de mai jos

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni