• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor 2023, 1 mai: Jocul de Recompensă are acum reguli noi, iar surprizele sunt tot mai mari

Survivor 2023, 1 mai: Jocul de Recompensă are acum reguli noi, iar surprizele sunt tot mai mari

Survivor 2023, 1 mai: Jocul de Recompensă are acum reguli noi, iar surprizele sunt tot mai mari

Dan Pavel face un anunț care schimbă complet regulile Jocului pentru Recompensă. 

Mai precis, intră în vigoare un nou sistem de joc: concurenții se vor întrece individual și se vor lupta pentru a câștiga recompensa.  Au mai rămas doar 8 membri în tribul Taino și pentru ei a venit vremea să ajungă într-o nouă etapă a show-ului... poate cea mai dură de până la acest moment. 

"O luptă-i viața, deci te luptă! (...) Astăzi sunteți, o dată în plus, la individual. Azi aflați în acest moment că echipele, așa cum au fost ele până acum, nu mai există."

Dan Ursa chiar mărturisește: "M-a dat un pic peste cap, mi-a dat calculele peste cap."



Dan Pavel anunță și recompensa, pe care o numește fenomenală: o plimbare cu elicoperul până la insula Saona, unde pe câștigător îl așteptă masa întinsă și o noapte petrecută la hotel în cele mai bune și frumoase condiții din Republica Dominicană. 



Prima confruntare e între Carmen Grebenișan și Alexandra Porkolab. Carmen câștigă și râmâne, în termenii jocului, cu două vieți, iar Alexandra pierde una din două vieți. 



Alexandra Ciomag și Dan Ursa sunt următorii care se luptă, iar Alexandra reușește să câștige. Dan rămâne în competiție, dar este acum posesorul unei singure vieți dedicate jocului, din cele două de la început. 
 


În continuare, este rândul lui Andrei Krișan și al Ștefaniei Stănilă să se confrunte, iar câștigătorul e greu de prezis de la început, pentru că amândoi se dovedesc puternici pe traseu. Cum spune chiar Dan Pavel : "totul inedit". Într-un final, câștigă Ștefania. 
 



O altă competiție strănsă și strașnică este între Andreea Moromete și Robert Moscalu. În contextul Survivor, după cum spune Dan Pavel, cei doi au legat o relație de prietenie, dar acum sunt rivali foarte puternici. Câștigă Robert, dar de mai multe ori, pe parcursul competiției, se rostește și "bravo, Andreea."



Primul duel din etapa eliminatorie este între Dan Ursa si Alexandra Porkolab. Câstigă Dan Ursa, iar Alexandra iese din competiția pentru recompensă. 

 
Ajung să se înfrunte și Stefania Stănilă cu Alexandra Ciomag și câstigă Stefania.



Finala jocului pentru recompensă se dă între Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă, iar câștigătoare e Ștefania, care exclamă fericită:
 
"Cum se schimba lucrurile, chiar aveam nevoie de asta."

Cu toate astea, mărturisește că și-ar fi dorit să fie câștigătoarea imunității, ca să fie ferită de eliminare. Fericita câștigătoare alege alți trei norocoși care vin alături de ea pe insula Saona, o rezervație naturală cu plaje ca de carte poștală, ape azurii, palmieri și mangrove spectaculoase. Membrii tribului care o însoțesc sunt: Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Dan Ursa. 


VEZI ȘI GALERIA FOTO

FOTO: CAPTURĂ PRO TV

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni