• Emisiuni
  • Survivor România
  • Cum se vor desfășura jocurile la Survivor 2023, după ce în competiție au rămas 7 concurenți

Cum se vor desfășura jocurile la Survivor 2023, după ce în competiție au rămas 7 concurenți

Cum se vor desfășura jocurile la Survivor 2023, după ce în competiție au rămas 7 concurenți

Cu multe emoții, concurenții rămași în competiția Survivor au revenit în sala de Consiliu în ediția din 3 mai 2023. Ștefania Stănilă și Robert Moscalu au așteptat cu sufletul la gură rezultatul voturilor celor de acasă. Cel care a făcut anunțul final a fost, ca de fiecare dată, Daniel Pavel. Acesta le-a spus că show-ul s-a încheiat de această dată pentru fostul Războinic, Robert. 

„Săptămâna viitoare, cea mai mare provocare pentru ei este să reia din nou sistemul cu vieți. De asemenea, când știu că se apropie la linia de finish, trebuie să facă noi alianțe. La fel, va exista un singur purtător de colan. Se adaugă tensiune, adrenalină, la tot ce trăiesc concurenții în fiecare zi”, spune prezentatorul Survivor. 



„Efortul lor se dublează, poate chiar se triplează, pentru că trebuie să lupte cu același adversar, fată sau băiat, de mai multe ori. Asta îți conferă și șansa de a te îmbunătăți. Deja ei își cunosc puterea de luptă, tacticile, punctele tari, punctele slabe, însă pe de altă parte dacă psihicul nu este acum lamă de oțel atunci încep să cadă concurenții, pentru că s-au tot izbit, s-au tot lovit și au văzut că pierd. Psihicul este în această etapă - factorul esențial”, a mai precizat Daniel Pavel. 

Sursă foto: arhiva PRO TV
Vezi și: 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni