• Emisiuni
  • Survivor România
  • Alexandra Porkolab a părăsit Survivor România! Patru concurenți se confruntă în SEMIFINALĂ

Alexandra Porkolab a părăsit Survivor România! Patru concurenți se confruntă în SEMIFINALĂ

Alexandra Porkolab a părăsit Survivor România! Patru concurenți se confruntă în SEMIFINALĂ

Alexandra Porkolab a ieșit din trib și din show-ul „Survivor România 2023”, însă înainte de plecare s-a declarat norocoasă pentru parcursul ei. Ce le-a spus ea celor patru supraviețuitori care se vor confrunta în semifinală.

Atunci când crezi în puterea ta interioară, dar și exterioară, când vrei să arăți că poți depăși orice provocare, când nu crezi în imposibil... atunci ai șansa să fii măreț. Asta arată concurenții Survivor România de aproape cinci luni. Iar aseară, cinci concurenți au oferit o luptă pe cinste. 

Au arătat că sunt mai puternici ca niciodată, iar asta s-a transpus până și în emoția eliminării. Pentru ei, imposibilul nu mai există după ce au ajuns în săptămâna finalei în cel mai puternic reality show din lume. 

Jocul de Imunitate – acesta a fost primul pas în cea mai așteptată bornă a competiției. După un traseu greu, multe jocuri desfășurate și o rundă finală între Andrei și Dan, Krișan a reușit să se impună și să-și asigure primul loc în următoarea zi. „O să fiu liniștit, dar o să am emoții”, a admis tânărul care a demonstrat o formă incredibilă în ultima perioadă, câștigând majoritatea jocurilor! 

Alexandra Porkolab, eliminantă de la Survivor România 2023Consiliul serii a fost unul incredibil. Patru jucători au fost nominalizați, singurul fără griji fiind Andrei Krișan, purtătorul de colan. Ca de fiecare dată, vestea finală a fost oferită de către Daniel Pavel: competiția s-a încheiat pentru Alexandra Porkolab. 

Mă bucur că scap de emoții pentru că nu mai duceam. Las în urmă multe amintiri frumoase. Plec o mămică și o femeie hotărâtă, sigură pe ea. A fost visul meu. Am fost norocoasă. Aveam nevoie de lucrurile astea”, a declarat concurenta înainte de a părăsi show-ul. 

Alexandra Ciomag. Andrei Krișan. Carmen Grebenișan. Dan Ursa. Ei sunt jucătorii care merg mai departe. Drumul lor spre finală, dar și spre marele premiu este aproape de ultimul pas. Până atunci, diseară, îi așteaptă o nouă luptă: urmează SEMIFINALA! 

Cineva se va salva, iar ceilalți vor ajunge la decizia telespectatorilor în primul Consiliu live din acest sezon. Cine se va califica, cine va vedea cum i se stinge flacăra? 

Nu ratați, de la ora 21:30, pe PRO TV, semifinala Survivor România 2023! Jocul din această seară poate fi urmărit în avans pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni