• Emisiuni
  • Survivor România
  • Concurentul care a părăsit Survivor România 2023 în ediția din 22 mai, înainte de semifinala competiției

Concurentul care a părăsit Survivor România 2023 în ediția din 22 mai, înainte de semifinala competiției

Concurentul care a părăsit Survivor România 2023 în ediția din 22 mai, înainte de semifinala competiției

Cei 5 membri ai tribului Taino au luptat pentru șansa de a se califica direct în semifinala competiției, care va avea loc marți! După ce Andrei Krișan a câștigat colanul de imunitate, patru concurenți așteaptă rezultatul voturilor celor de acasă. Carmen Grebenișan, Alexandra Porkolab, Dan Ursa și Alexandra Ciomag așteaptă decizia telespectatorilor. 

Înainte ca Daniel Pavel să-i rostească numele celui care părăsește competiția, concurenții au avut de transmis câteva mesaje. 

„Tocmai le spuneam colegilor cât de entuziasmat am ieșit de la acest joc. M-am simțit plin de energie, n-am mai simțit căldură, oboseală. Chiar m-am bucurat, m-am simțit bine. Sper că asta am reușit să transmit acasă: bucurie, entuziasm”, a spus Dan Ursa. 

„Nu știu dacă am emoții. E o stare tare ciudată. Sunt fericită că am ajuns până în acest punct, că i-am cunoscut pe acești oameni. Am arătat lumii întregi de ce sunt în stare. N-ar trebui să judece un om după un ambalaj.Mă simt mândră și onorată că am putut face parte din acest concurs”, a declarat Alexandra Ciomag. 

Vezi detalii în materialul video de mai jos. 


Alexandra Porkolab a părăsit Survivor România 2023 în ediția din 22 mai

Ce lași în urmă, Alexandra Porkolab?, a întrebat-o Daniel Pavel.
 
„Mă bucur că scap de emoții, că nu mai duceam. Vă zic sincer. Să stau cu nodul ăsta în stomac, cât țin traseele și consiliie. Nu mai puteam. Las în urmă multe amintiri frumoase, dar în același timp le iau și cu mine. Pe lângă asta, las în urmă o Alexandra - temătoare, fragilă, foarte sensibilă, așa cum auzeam adesea acasă. Plec de aici o mămică și o femeie hotărâtă, puternică și sigură pe ea. Cam asta a însemnat Survivor pentru mine: a fost visul meu încă de când stăteam cu pitica mea și o alăptam și mă uitam la televizor, încurajându-i pe cei din alte sezoane. Simțeam că o să fiu și eu aici. Dacă adesea am spus că nu sunt norocoasă..., am fost norocoasă de data asta. Mă bucur că am făcut parte din acest vis al meu, pentru că aveam nevoie să trăiesc lucrurile astea, aveam nevoie să devin bărbată. Sunt bucuroasă că mă duc acasă și îmi strâng copilul în brațe”. 
 
„Vreau să te văd acolo, pe ultimele două scaune, da?”, i-a spus Alexandra lui Dan Ursa, înainte de plecare. 

Urmărește emisiunea în avans pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni