• Emisiuni
  • Survivor România
  • Ștefania Stănilă, primul interviu după eliminarea de la Survivor: „E fain să nu fii perfect”

Ștefania Stănilă, primul interviu după eliminarea de la Survivor: „E fain să nu fii perfect”

Ștefania Stănilă, primul interviu după eliminarea de la Survivor: „E fain să nu fii perfect”

Ștefania Stănilă a făcut parte din echipa Faimoșilor, de la începutul competiției Survivor România 2023. Ulterior, după unificare, a continuat să lupte pentru trofeu, fiind în componența tribului Taino. În ediția din 17 mai, concurenta a părăsit concursul, conform voturilor telespectatorilor. În primul ei interviu, după eliminare, Ștefania Stănilă a menționat că nu s-a așteptat să fie ea cea care pleacă acasă. 

Ștefania Stănilă a fost propusă spre eliminare, alături de Andrei Krișan și Alexandra Ciomag. Fosta gimnastă a recunoscut că nu s-a așteptat să obțină numărul cel mai mic de voturi. 

„Nu m-am așteptat să plec acum. Simt că s-a rupt o bucată din mine. Mă doare sufletul, sincer. Mi-am dorit foarte tare să continui. Nici nu mă mai doare genunchiul, aș fi făcut orice ca să merg mai departe, dar așa a fost să fie. Sunt convinsă că ceva bun o să mă aștepte”, spune ea. 



Fosta concurentă a subliniat că nu-i pare rău pentru nimic: „Probabil mi-a fost greu să-mi stăpânesc emoțiile, nu-mi găseam de multe ori cuvintele, asta pentru că sunt foarte emotivă. E foarte fain, pentru că ești uman. Nu sunt perfectă și nici nu vreau să fiu perfectă. Asta am învățat la Survivor, că nu toți suntem perfecți și e fain să nu fii perfect. Mă bucur de toate defectele pe care le am”. 

Vezi continuarea interviului în materialul video de mai jos. 



Sursă foto: arhiva protv.ro

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni