• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ștefania Stănilă, în lacrimi, în direct la Măruță după eliminarea din Survivor: „Simt foarte multă durere!”

Ștefania Stănilă, în lacrimi, în direct la Măruță după eliminarea din Survivor: „Simt foarte multă durere!”

Ștefania Stănilă a intrat în direct, prin Skype, în emisiunea „La Măruță”. Concurenta care a fost eliminată de la Survivor în consiliul din 17 mai nu și-a putut stăpâni lacrimile, mai ales că și-a revăzut și mama în timpul emisiunii. 

„Pentru mine a fost un șoc când am văzut și am auzit. Și știu că foarte mulți oameni cu bună credință au fost alături de ea, au urmărit-o, au avut încredere în acest copil minunat și educat. (…) A dat tot ce a avut pe traseu. A făcut tot ce s-a putut în această competiție. Pentru ea a fost foarte greu. Vreau să le mulțumesc oamenilor care au susținut-o până în ultima clipă. Pentru mine, Ștefania este câștigătoarea acestui show”, a spus mama Ștefaniei Stănilă, printre lacrimi. 

Vestea că Stefania Stănilă părăsește competiția Survivor a adus multe lacrimi în clubul Taino. Concurenții din tribul Taino au îmbrățișat-o și au felicitat-o pentru parcursul ei în competiție. Carmen Grebenișa a izbucnit în plâns. Între cele două s-a legat o prietenie extrem de frumoasă, iar Ștefania a spus în direct, la Măruță, că și-ar dori s-o vadă câștigătoare pe Carmen. 

„Am creat o prietenie foarte frumoasă cu Carmen și o susțin din tot sufletul. Îmi doresc ca ea să câștige Survivor. Pentru că merită, e o fată frumoasă, sinceră și ne-am apropiat foarte natural”, a mărturisit Ștefania. 

Întrebată cum se simte după eliminarea din competiția Survivor și dacă se aștepta la asta, Ștefania a declarat: „Mă doare foarte tare. Simt foarte multă durere. Culmea e că nu mă mai doare genunchiul deloc. Abia așteptam să intru pe traseu și să dau tot ce e mai bun. Nu se compară durerea pe care o am în suflet cu durerea pe care am avut-o la genunchi. Sincer nu m-am așteptat. Chiar mi-am dorit din suflet să merg mai departe și aș vrea să zic că accidentarea mea nu a fost atât de gravă. Am fost la RMN și am doar o întindere la ligamente. Asta nu m-ar fi oprit să intru pe trasee. (…) Accidentarea asta nu mă oprea ca să lupt. Tot ce simt e foarte intens”. 

La Survivor au mai rămas doar cinci concurenți: Carmen Grebenișan, Alexandra Porkolab, Andrei Krișan, Alexandra Ciomag și Dan Ursa. Dintre aceștia, doar unul va ridica trofeul deasupra capului, săptămâna viitoare! 

Survivor România revine luni și marți, de la 21:30 și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO! Nu ratați ultimele ediții ale acestui sezon!  

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni