• Emisiuni
  • Survivor România
  • Începe una dintre cele mai puternice săptămâni la Survivor All Stars: „Am declarat război și război o să fie”

Începe una dintre cele mai puternice săptămâni la Survivor All Stars: „Am declarat război și război o să fie”

Începe una dintre cele mai puternice săptămâni la Survivor All Stars: „Am declarat război și război o să fie”

Un sezon mai puternic ca niciodată. Provocări mai mari decât s-ar fi așteptat oricine. Răsturnări de situație la tot pasul. Survivor All Stars! Au mai rămas doar 9 concurenți în lupta pentru trofeu și marele premiu, iar pentru aceștia fiecare zi este egală cu noi probe, noi discuții și momente mai tensionante ca niciodată. Telespectatorii sunt cu ochii pe ei și nu ratează niciun minut din sezonul suprem!

Gallery

​Joia trecută s-a încheiat cu una dintre cele mai dure și imprevizibile strategii din acest an, iar finalul a fost unul șocant pentru toți – Alexandru Delea, campion în trecut, a părăsit competiția. ”Am fost foarte trist, după acel joc. Să ajungi în duel cu un prieten foarte bun. Am niște sentimente puternice, între mine și el s-au creat niște conexiuni”, va mărturisi Sorin, unul dintre cei care a câștigat Duelul și s-a salvat.

De cealaltă parte, Zanni, cel de la care a pornit întreaga strategie și care s-a salvat de la eliminare, câștigând și el Duelul, va mărturisi că în sfârșit nu a mai avut nicio remușcare: ”Sunt recunoscător că am dormit alături de cei trei cu care am început competiția”.

Cele întâmplate par că au schimbat totul! ”Nu mai merită să le spunem niciun cuvânt. Și-au pierdut dreptul de a vorbi cu noi, și-au pierdut onoarea”, va menționa Robert, în timp ce Andrei Ciobanu consideră că abia de acum începe cea mai dificilă etapă a show-ului: ”am declarat război și război o să fie. De acum începe...”. Ce înseamnă aceste afirmații dure pentru strategiile existente și cum se vor comporta concurenții de acum înainte, vom afla, neratând Survivor All Stars!

Foștii Faimoși par și ei pregătiți să dea totul pe traseu, după cum va specifica Ana Porgras: ”știm că nu veți mai lupta corect. Dar o să luptăm cu toată puterea noastră”. Au cei patru foști membri ai tribului roșu cum să le facă față celor care cândva formau echipa albastră? Va deveni lupta mai dură ca niciodată? Toate răspunsurile în următoarele seri!

Nu ratați un nou episod din cel mai puternic sezon, Survivor All Stars, de la ora 21:30, la PRO TV. Ediția poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Vezi și: 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni