• PRO TV
  • Alex Delea, dezvăluiri neștiute despre eliminarea de la ”Survivor All Stars”. Fostul Războinic este convins că accidentarea de la genunchi l-a trimis acasă mai repede decât ar fi trebuit: „Foarte greu să mă împac cu ideea”

Alex Delea, dezvăluiri neștiute despre eliminarea de la ”Survivor All Stars”. Fostul Războinic este convins că accidentarea de la genunchi l-a trimis acasă mai repede decât ar fi trebuit: „Foarte greu să mă împac cu ideea”

Alex Delea, dezvăluiri neștiute despre eliminarea de la ”Survivor All Stars”. Fostul Războinic este convins că accidentarea de la genunchi l-a trimis acasă mai repede decât ar fi trebuit: „Foarte greu să mă împac cu ideea”

Joi, 25 aprilie, Alex Delea a fost eliminat din competiția ”Survivor All Stars”, spre surprinderea atât a concurenților rămași, cât și a telespectatorilor.

 

Gallery

Alex Delea a fost eliminat din competiția ”Survivor All Stars”. Vestea că va pleca acasă a fost una foarte dureroasă pentru el, dat fiind faptul că se numără printre câștigătorii sezoanelor trecute.

Accidentarea suferită de Alex Delea l-a trimis acasă

Alex Delea a ratat șansa de a se lupta, în marea finală, pentru marele premiu, fiind eliminat. Accidentarea pe care a suferit-o la genunchi l-a oprit din a ajunge în ultima seară de concurs, deși spera să iasă, din nou, câștigător.

La scurt timp după ce a fost eliminat, Alex Delea a oferit un interviu, în care a făcut câteva declarații despre competiția ”Survivor All Stars”. Creatorul de conținut a mărturisit că, încă de când s-a accidentat, și-a dat seama că nu va mai dura mult și va părăsi competiția.

Accidentarea s-a produs într-o noapte, după ce el și încă doi concurenți s-au luat la întrecere, după lăsarea întunericului. În timp ce alerga, din neatenție, acesta a căzut într-o piatră ascuțită și a trebuit să fie cusut.

Citește și:

„După accidentare, m-am acomodat cu faptul că voi pleca acasă, dar nu neg faptul că a fost foarte greu să mă împac cu ideea asta”, a spus Alex Delea, conform Click.

Lipsa mâncării și accidentarea, cei mai mari dușmani ai lui Alex Delea

Chiar dacă a fost pentru a doua oară când se afla în competiția ”Survivor”, foamea a fost la fel de grea de îndurat, precum prima oară. Alex Delea a suportat cu greu cantitatea redusă de mâncare, iar momentul accidentării i-a îngreunat și mai mult suferința.

Citește și:

„Pe lângă accidentare, cred că lipsa mâncării a fost, și de această dată, extrem de dificilă. Sezonul ăsta m-a schimbat foarte mult, accidentarea pe care am suferit-o la genunchi a fost un chin și am învățat să apreciez totul mult mai mult”, a mai spus Alex Delea, în cadrul aceluiași interviu.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni