• PRO TV
  • Foștii concurenți Survivor au plecat în Republica Dominicană. Ipostaza în care au fost surprinși la aeroport

Foștii concurenți Survivor au plecat în Republica Dominicană. Ipostaza în care au fost surprinși la aeroport

Foștii concurenți Survivor au plecat în Republica Dominicană. Ipostaza în care au fost surprinși la aeroport

Au mai rămas doua zile până la finala Survivor, care va avea loc miercuri, pe 24 mai. Pentru a-i susține în competiție pe ultimii concurenți rămași, foștii supraviețuitori, Ada, Bianca Patrichi, DOC, Gheboasa, Maria Lungu, Robert Moscalu, Kamara, Lucianna, Daria, Andrei Neagu, Codruța, Ionuț Iftimoaie, Alina Radi, Crina Abrudan, Alin Chirilă, Mihai Zmarandescu și Răzvan Danciu au plecat astăzi în Republica Domincana. Iată ce au publicat pe rețelele sociale înainte de plecare!

Foștii concurenți Survivor au plecat astăzi spre Republica Dominicană pentru a fi alături de colegii care vor ajunge în semifinala și finala emisiunii. Acolo, aceștia se vor revedea cu foști colegi eliminați la rândul lor, precum Andreea Moromete și Ștefania, dar și cu cei ramași în competiție, Dan Ursa, Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Alexandra Porkolab.

Aflați la aeroport într-un număr mare, foștii concureti s-au filmat și au pozat împreună și au urcat conținutul pe rețelele sociale, pentru a-i ține la curent pe fani cu tot ce se întâmplă. Ada, fostă faimoasă, s-a întâlnit cu Bianca Patrichi de la 6 dimineața și au fost duse la aeroport de către tatăl ei. Acolo, acestea s-au întâlnit cu foștii Faimoși și Războinci.

"Bună dimineața, este 6 dimineața, plecăm spre finala Survivor 2023. Tata ne duce la aeroport, mergem acum să o luăm și pe Bianca. Mi-am luat ugg-urile în picioare, întotdeauna confortabil și let's go", a spus Ada Dumitru pe Instagram Story.

Plini de energie, foștii concurenți au stat la povești și chiar au fredonat versurile piesei "Nu m-am gândit la despărțire", a cântărețului Dan Spataru, semn că au lăsat la o parte neînțelegerile din timpul competiției Survivor.

Alina Radi a publicat și ea fotografii și clipuri de la aeroport, alături de Crina Abrudan, Daria, Ionuț Iftimoaie, Codruța, Robert Moscalu, Gheboasa, Alin Chirilă, Mihai Zamarandescu, Răzvan Danciu și Andrei Neagu. Toți și-au arătat entuziasmul să se revadă și să plece din nou în Republica Dominicană.

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni