• Emisiuni
  • Survivor România
  • Ștefania Stănilă, interviu exclusiv înainte de Survivor All Stars: „Sincer, cred că Survivor îmi curge prin vene”

Ștefania Stănilă, interviu exclusiv înainte de Survivor All Stars: „Sincer, cred că Survivor îmi curge prin vene”

În 2024, concurenții din sezoanele anterioare se întorc pe traseu, cu un singur scop – să câștige fiecare probă și să meargă până la capăt. Un nou sezon, reguli diferite. Ce strategii vor face? Pe cine se vor baza? Aflăm, din 16 ianuariem 2024, la PRO TV și pe VOYO!

10 Faimoși și 10 Războinici pornesc în sezonul suprem, Survivor All Stars! Din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Ștefania Stănilă a acceptat provocarea Survivor All Stars, iar înainte de a pleca în Dominicană a acordat un scurt interviu pentru PRO TV.

Ștefania a povestit că este nerăbdătoare să se întoarcă în jungla dominicană și a acceptat provocarea fără să stea pe gânduri.

„Sincer, cred că Survivor îmi curge prin vene și mi-am dorit foarte mult să particip la acest concurs. Consider că mă reprezintă și motivul principal pentru care vreau să mă reîntorc este faptul că simt că Survivor nu este un capitol încheiat pentru mine și vreau să-l continui și să fiu mult mai bună decât sezonul trecut”, a declarat Ștefania.

Concurenta care va face parte din echipa Faimoșilor spune că nu se teme de condițiile grele din junglă.

„Nu cred că o să fie ceva mai dificil decât sezonul anterior. Eu abia aștept să mă duc. Nu mă interesează că o să fie greu, că nu o să fie greu, eu vreau acolo să lupt și să trăiec încă o dată experiența asta și să fiu eu cum sunt și acasă”, a mai spus fosta gimnastă.

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus.

Survivor All Stars este din 16 ianuarie la PRO TV și VOYO

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni