• Emisiuni
  • Survivor România
  • TJ Miles a câștigat primul Colan de Imunitate la Survivor All Stars 2024. Ce responsabilitate îi revine Faimosului: „O să fie greu pentru că trebuie să zic un nume”

TJ Miles a câștigat primul Colan de Imunitate la Survivor All Stars 2024. Ce responsabilitate îi revine Faimosului: „O să fie greu pentru că trebuie să zic un nume”

În tabăra Faimoșilor, la Survivor All Stars 2024, s-a dat bătălia pentru Imunitatea Personală. Ultimii trei care au rămas în cursă au fost Zanni, Ana Porgras și TJ Miles.

Gallery

„Pentru că este sezonul All Stars, sezonul suprem, și asta înseamnă un cu totul al nivel. Înseamnă că cel care va purta acest colan îi va conferi imunitate, îi conferă și dreptul și obligația să facă o nominalizare, iar acel membru nominalizat intră la duelul eliminatoriu. Cu cine se luptă? Cu cealaltă nominalizare, făcută de restul tribului”, a spus Daniel Pavel înainte de joc.

A fost photo finish la final și asta pentru că cuburile lui TJ Miles și cele ale Anei Porgras au căzut în același timp. TJ Miles a fost desemnat câștigător al Colanului de Imunitate.

„Eu am mai fost la Survivor si eu stiu ce responsabiliatte vine cu acest colan. O să fie greu pentru că trebuie să zic un nume și în momentul ăsta chiar nu știu și trebuie să mă gândesc. Nu-mi să cred că Zanni n-a câștigat, el e cel mai bun la asta”, a spus Faimosul după ce a primit colanul de la Domnul Dan.

Vezi proba la care au fost supuși Faimoșii în materialul VIDEO de mai sus

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni