• Emisiuni
  • Survivor România
  • De ce a apărut Alexandra Ciomag cu ochiul bandajat la Survivor All Stars. Fanii, de-a dreptul îngrijorați pentru Războinică

De ce a apărut Alexandra Ciomag cu ochiul bandajat la Survivor All Stars. Fanii, de-a dreptul îngrijorați pentru Războinică

De ce a apărut Alexandra Ciomag cu ochiul bandajat la Survivor All Stars. Fanii, de-a dreptul îngrijorați pentru Războinică

Alexandra Ciomag a apărut cu un bandaj la ochi la Survivor All Stars, în emisiunea difuzată joi, 25 ianuarie 2024. Iată ce a pățit Războinica!

Gallery

​Survivor All Stars este acum pe micile ecrane, doar la PRO TV și pe VOYO! Emisiunea care a reușit să țină sute de mii de oameni în fața televizoarelor a revenit în forță, într-un sezon cum rar mai vezi. În 2024, cei mai buni concurenți ai sezoanelor trecute se întâlnesc în jungla Dominicană și se confruntă într-o bătălie finală, pentru titlul de supraviețuitor suprem!

În ediția difuzată joi, 25 ianuarie 2024, Alexandra Ciomag, noua concurentă din echipa Războinicilor și fosta semifinalistă a sezonului 3 Survivor, a apărut cu un ochi bandajat. Fanii au fost extrem de curioși să afle ce a pățit concurenta, dar și cât de gravă este afecțiunea cu care se confruntă.

Aceasta a explicat, în cadrul unui testimonial, că în timp ce dădea cu grebla în trib, i-a sărit o așchie în ochi. În primă fază, Alexandra nu a dat importanță bucății de lemn, însă s-a masat la ochi destul de mult, încercând să o scoată. Astfel, din cauza igienei necorespunzătoare din Jungla Dominicană, Războinica s-a ales cu o conjunctivită. Din fericire însă, medicul prezent în fiecare episod Survivor All Stars, a liniștit-o, nefiind o afecțiune severă.

„Am vrut să fac pe interesanta și am zis să fie un pirat în echipă. Nu, glumesc. Încercam acum o zi sau două să fac o greblă și mi-a sărit o așchie în ochi. Nu i-am dat importanță, m-am frecat destul de tare la ochi și problema s-a agravat, pentru că datorită igienei necorespunzătoare, am înțeles că am făcut un fel de conjunctivită, dar îmi va trece. Nu este ceva grav. Sunt bine, așa că cei de acasă nu trebuie să-și facă probleme că Alexandra a venit în forță și va sta mult și bine”, a povestit războinica.

Elena Ionescu este a doua concurentă eliminată de la Survivor All Stars 2024

Cea de-a doua săptămână a sezonului suprem din cel mai puternic reality show din lume a ajuns la sfârșit! După ce triburile au dat bătălii importante pentru provizii, imunitate și recompense, aseară, o nouă concurentă a văzut cum făclia i-a fost stinsă și a părăsit show-ul.

La Consiliul tribal, tot Faimoșii s-au aflat în centrul atenției, odată ce a început etapa nominalizărilor. Votul de grup a trimis-o, pentru a doua la rând, pe Roxana Nemeș la Duel, în timp ce Jorge, purtătorul de colan, a decis ca adversară să-i fie Elena Ionescu. În ciuda accidentării suferite cu puțin timp în urmă, Roxana a dat totul la joc și a reușit o nouă victorie care-i asigură continuitatea în emisiune.

”Ăsta-i Survivor și mă bucur din suflet că am făcut parte din experiența asta. O lecție de viață. Important e să plecați de aici oameni frumoși și un Faimos, cel mai bun, să vină acasă cu trofeul. Mă bucur mult că v-am cunoscut. Mă bucur că am avut, într-un final, o echipă frumoasă”, a declarat Elena Ionescu, cea care a câștigat primul sezon Survivor România și care, aseară, și-a păstrat zâmbetul pe buze până la final.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni