• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 13 februarie. Prima licitație a sezonului! Ce primește echipa câștigătoare

Survivor All Stars 2024, 13 februarie. Prima licitație a sezonului! Ce primește echipa câștigătoare

Survivor All Stars 2024, 13 februarie. Prima licitație a sezonului! Ce primește echipa câștigătoare

Câteva zile bune în care tribul albastru a fost la putere, în care luptele de orgolii au fost de multe ori mai puternice ca orice traseu și în care împăcările au demonstrat cum se poate rescrie istoria unui sezon.

​Survivor All Stars revine în această seară, de la ora 21:30, și aduce la start membrii a două triburi cu motivații atât de diferite, dar cu o dorință comună – obținerea victoriilor care fac ca viața în junglă să fie mai ușoară, măcar pentru puțin timp.

După ce a reușit să o învingă pe Elena Marin și să o trimită acasă, Jorge va face primele declarații acum că a revenit în camp. ”Tensiunea fiind foarte mare, nu am aruncat așa cum știu că pot să arunc. Dacă eram cu cineva mai îndemânatic, mă bătea. M-am concentrat să câștig și iată-mă aici”, va mărturisi acesta. Rămâne de văzut și ce părere au atât colegii lui, cât și adversarii despre faptul că merge mai departe în show.

Simt pace, liniște în echipă. Parcă mi-am luat o piatră de pe inimă”, va povesti Ștefi după ce în tribul Faimoșilor s-au calmat toate certurile. Și Zanni va admite că împăcarea cu Jador este una prielnică lui și colegilor: ”suntem foarte bine, e o lecție și pentru mine și pentru Jador și pentru toată echipa”.

De cealaltă parte, Războinicii se vor confrunta cu mici probleme, după ce fetele vor simți că nu sunt lăsate să fie suficient de libere în trib și nici ascultate așa cum ar trebui. ”Ni s-a urât cu binele, trebuie să se găsească un conflict”, este părerea lui Iancu. Cum vor decurge toate aceste discuții, urmează să aflăm.

Miza serii este una importantă pentru ambele triburi deoarece acestea vor avea parte de prima licitație a sezonului. Cine va câștiga jocul și va putea beneficia de sume mai mari pentru a câștiga produsele puse la bătaie, aflăm în doar câteva ore.

Nu ratați un nou episod din cel mai puternic sezon, Survivor All Stars, de la ora 21:30, la PRO TV. Ediția poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni