• Emisiuni
  • Survivor România
  • Ce poreclă a primit Jorge de la Jador, la Survivor All Stars. Momentul care a stârnit hohote de râs în tabăra Faimoșilor

Ce poreclă a primit Jorge de la Jador, la Survivor All Stars. Momentul care a stârnit hohote de râs în tabăra Faimoșilor

Jador este mereu pus pe glume la Survivor All Stars. Artistul l-a imitat pe Jorge și i-a pus o poreclă, după ce prezentatorul TV le-a tot făcut observații colegilor că nu poate dormi din cauza zgomotelor sau a discuțiilor, pe timpul nopții.

Jorge a recunoscut că se trezește în timpul somnului pentru că patul lui TJ Miles scârțâie la cea mai mică mișcare. 

În timp ce TJ se hotărăște să-și repare patul, Jador îl imită pe Jorge. Momentul a stârnit hohote de râs în tabăra Faimoșilor. 

„Eu dorm pe două scânduri, TJ doarme pe două scânduri, ăsta doarme pe trei - bunicul frumușelul (nr.porecla pe care Jador i-a dat-o lui Jorge). Îl lăsăm să doarmă pe trei, numai să nu ne spună nimica. Seara când mă pun la somn îi mai povestesc lui TJ de animale, că el nu știe lucruri despre România, îi spun chestii despre noi. Ăsta (nr. Jorge) se trezește într-o seară și zice: „Aaaa, eu ațipisem, da nu-i nimic, puteți să vorbiți”, povestește Jador în fața camerei. 

Nu înțelegi că problema nu-i la scânduri. Problema e că eu mă foiesc noaptea. Eu mă foiesc noapea și ăsta crede că TJ se foiește. Eu nu mă mut în locul lui TJ, ferească Dumnezeu. Eu sunt mai rău ca Moro, care se aprinde imediat. Eu îl iau pe sus într-o secundă. Mi-e rușine un pic de el, pentru că e băt...nu-i bătrân, e mai mare ca mine. Da până la urmă îi spun: unde crezi că ești. Du-te la hotel. Ești la Survivor, nebunule!, mai spune Jador pe un ton glumeț. 

Vezi momentul video mai sus.

Gallery

Nu ratați, de la ora 21:30, pe PRO TV și, în avans, pe VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni