• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor, 20 februarie 2024. Cum au reacționat Faimoșii și Războinicii care și-au schimbat tribul, după prima noapte petrecută în tabăra adversă: „Soarele strălucește altfel”

Survivor, 20 februarie 2024. Cum au reacționat Faimoșii și Războinicii care și-au schimbat tribul, după prima noapte petrecută în tabăra adversă: „Soarele strălucește altfel”

Survivor, 20 februarie 2024. Cum au reacționat Faimoșii și Războinicii care și-au schimbat tribul, după prima noapte petrecută în tabăra adversă: „Soarele strălucește altfel”

Totul s-a schimbat. Nimic nu va mai fi la fel. Alianțele create sunt acum puse la încercare, după ce în ultimul Consiliu Tribal au avut parte de vești la care nici nu s-ar fi gândit vreodată. Faimoșii și Războinicii se află în fața unei noi săptămâni de provocări și probe în care vor fi testați, atât fizic, cât și psihic. La Survivor All Stars, totul se complică cu fiecare zi și doar cei mai puternici merg mai departe.

Mă simt mai bine la Războinici. Aș vrea să nu ma extaziez prea tare”, va spune Jorge după prima noapte petrecută în tribul albastru. În ciuda unei prime seri dificile în care ploaia îi va chinui tare pe concurenți, fostul Faimos va admite că unitatea echipei în care a ajuns este vizibilă și că simte că, în sfârșit, individualismul s-a dus.

De cealaltă parte, Andrei Ciobanu va recunoaște că încă este șocat de schimbarea prin care a trecut: ”nu credeam că se poate întâmpla vreodată”, în timp ce Zanni va sublinia că îl vede deja diferit pe fostul membru din tribul Războinicilor: ”e spășit, a intrat între adevărații lei”. Și Maria Lungu se simte mult mai relaxată și pare că și-a găsit locul: ”când mă trezesc în echipa Faimoșilor, sunt foarte fericită. Soarele strălucește altfel”.

Primul joc al săptămânii îi va aduce față în față pe cei care cândva erau aliați și e momentul să vedem și primele confruntări. Cu o miză importantă pusă la bătaie, triburile vor lupta până la capăt și vor avea un singur scop – să demonstreze că aceste schimbări i-au întărit și îi pot duce mai departe în competiție.

Cine se va impune, cum vor evolua relațiile între membrii triburilor și ce surprize îi mai așteaptă pe concurenți, vom afla în doar câteva ore.

Nu ratați un nou episod din cel mai puternic sezon, Survivor All Stars, de la ora 21:30, la PRO TV. Ediția poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni