• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ana Nuță, dezvăluiri emoționante La Măruță, după Golden Buzz-ul de la Românii au Talent

Ana Nuță, dezvăluiri emoționante La Măruță, după Golden Buzz-ul de la Românii au Talent

Ana Nuță a reușit să impresioneze România și să obțină Golden Buzz-ul din partea Andrei, pe care a emoționat-o până la lacrimi. Ulterior a venit La Măruță, tot pentru un interviu sincer și plin de emoție. Ana Nuță:

Cu un talent aparte, tânăra de 20 de ani a interpretat cu o emoție desăvârșită și cu o energie aparte ”Nessun Dorm”, opera lui Giacomo Pucinni. Și asta fără studii muzicale.

Pe lângă un talent aparte, Ana Nuță are și o poveste viață sensibilă. Tatăl ei a decedat când ea era doar un bebeluș. Această încercare grea a făcut-o să se apropie din ce în ce mai mult de Dumnezeu, dar și de muzica duhovnicească.

Tânăra cântă de când era un copil în corul bisericesc și e foarte credincioasă. La doar 17 ani, după ce s-a refugiat la un lăcaș de cult de maici din Sibiu, a scris chiar o carte ”O altfel de lume. Călătorie în universul interior”, pe care potrivit declarațiilor ei de La Măruță, o puteți găsi pe site-u www.evanghelismos.ro.

Ana Nuță: "Nimeni nu știa că o să cânt piesa asta! (...) Avem o țară foarte credincioasă, am primit atâtea mesaje de Slavă lui Dumnezeu. Slavă lui Dumnezeu că tinerii sunt credincioși și sper să meargă la Biserică. Mama e foarte mândră! Eu m-am înscris la Românii au Talent. Nu am mers la Vocea României pentru că acolo se duc pentru muzica ușoară și populară, în plus visul meu a fost mereu Românii au Talent. (...)
Ana Nuță: "După slujbe mă opreau oamenii să îmi spună du-te la Români au Talent. Înainte să intru pe scenă am zis Doamne, acesta e momentul meu! Cartea mea e pe Evanghelismos sau de la pangar, la Biserică, să o ceară. (...) Greu de spus unde mă văd peste câțiva ani. Am visul să cânt toata viața la Biserică și celălalt vis e să devin cântăreață de operă. (...) Știu că trebuie să muncesc cât mai mult și să mă las în voia lui Dumnezeu. În primul rând eu îi cer lui Dumnezeu să ne mântuim, să câștigăm Raiul."
FOTO: Captură Pro Tv 
Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni