• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 21 februarie 2024 - Care consideră Zanni că sunt verigile cele mai slabe în echipa lui și cum îi numește

Survivor All Stars 21 februarie 2024 - Care consideră Zanni că sunt verigile cele mai slabe în echipa lui și cum îi numește

Zanni e extrem de convins că, atâta timp cât anumiți concureți fac parte din echipa Faimoșilor, ei vor continua să piardă.

Mai mult, afirmă:

Zanni: Soarta ne-a spus azi că nu trebuie să mergem pe catamaran. Trebuie să scuturăm echipa. E o petrecere pe catamaran, una pe submarin, una în elicopter. Ne scuturăm. Când rămân cei mai slabi din echipă, răspunsul e trebuie să ne scuturăm. Ne-au venit pioni slabi de la Războinici, mai aveam și noi niște pioni.

​Despre "pioni" mai spune:

Zanni: Nu mi se pare normal să împart resursele limitate în disperarea foamei de aici cu un om care nu poate da nici zece la sută! Vreau macaroanele ei înapoi. Macaroanele care i s-au dat Mariei Lungu înapoi. Hai, Andrei Ciobanu și Alexandra Ciomag poate meritau niște macaroane, deși Alexandra nu m-a impresionat. Dar Maria Lungu, la eliminare, vreau să cumpere de trei ori mai multe macaroane decât i s-au dat și să mi le dea mie înapoi.

Survivor All Stars 2024 poate fi urmărit în avans cu o zi pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni