• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 22 februarie. Faimoșii și-au acceptat înfrângerea și vor pierde un nou membru al tribului: „Nu avem nicio scuză”

Survivor All Stars, 22 februarie. Faimoșii și-au acceptat înfrângerea și vor pierde un nou membru al tribului: „Nu avem nicio scuză”

Survivor All Stars, 22 februarie. Faimoșii și-au acceptat înfrângerea și vor pierde un nou membru al tribului: „Nu avem nicio scuză”

Zilele trec, iar totul este mai complex. Probele se scurg, iar fiecare victorie contează tot mai mult. Cu fiecare etapă trecută, concurenții rămași în joc la Survivor All Stars demonstrează că sunt capabili să se adaptează oricăror condiții pentru a rămâne în show cât mai mult. Și aseară, Faimoșii și Războinicii au continuat atât lupta pe traseu, cât și aprigele discuții care construiesc o echipă cu adevărat.

”Cea mai importantă victorie de când a început”, a spus Alex Delea la finalul jocului pentru Imunitate, câștigat de tribul său. Și Ștefania Ștefan, cea care a închis scorul, a ținut să precizeze că ”a fost cea mai mare presiune pe mine”. Vizibil dezamăgiți, Faimoșii și-au acceptat înfrângerea, iar Moroșanu a simțit nevoia să facă o completare extrem de dură: ”Jocul ăsta trebuia să fie al nostru, nu avem nicio scuză. Capul jos, joc de glezne”.

Cu gândul deja spre nominalizările care vor urma astăzi, membrii tribului roșu au mers la Imunitatea personală, acolo unde în premieră s-a impus Ana Porgras. În doar câteva ore, vom vedea ce decizie va lua sportiva în Consiliul Tribal, dar și care va fi decizia de grup.

 

Ediția a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:29 – 24:16. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.9 puncte de rating și 22.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 5.5 puncte de audiență și 20.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.3 milioane de români au trăit cu emoție jocul de imunitate.

Săptămâna de Survivor All Stars ajunge în această seară la final, nu însă înainte de un nou joc care le-ar putea aduce câte 3 hot dogi fiecărui membru din tribul care se va impune. ”Atunci când ești la start, vrei să câștigi cu orice preț”, va spune Iancu Sterp, care pare extrem de decis să închidă o nouă etapă albastră, alături de ai săi colegi.

A mai rămas puțin până când vom vedea cine va ajunge la Consiliul de eliminare, dar și cine va părăsi show-ul din cadrul tribului Faimoșilor. Pentru cine se va stinge flacăra în cea de-a șasea săptămână a competiției, dar și ce reacții vor exista în echipa odată cu toate cele întâmplate în ultimele zile, aflăm curând.

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni