• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 27 februarie. Zanni consideră că mai e loc de eliminări la Faimoși: ”Unii sunt inutili în competiție”

Survivor All Stars 2024, 27 februarie. Zanni consideră că mai e loc de eliminări la Faimoși: ”Unii sunt inutili în competiție”

Survivor All Stars 2024, 27 februarie. Zanni consideră că mai e loc de eliminări la Faimoși: ”Unii sunt inutili în competiție”

Marți, 27 februarie 2024, începe cea de-a șaptea săptămână Survivor All Stars România, la PRO TV.

Gallery

A fost o săptămână albastră, una în care Războinicii au demonstrat că unitatea, dorința și munca pot aduce victorii pe linie, pot garanta menținerea echipei într-o anumită formulă și pot face ca membrii echipei să aibă suficientă mâncare.


”Să te trezești la Survivor fără Maria Lungu este ca și cum ți s-a luat o pată de pe suflet, de pe inimă”, va spune Andrei Ciobanu în această seară, după ce concurenta a părăsit competiția la finalul Duelului de joia trecută. Alexandra Ciomag dă semne că este tot mai fericită și ea, acum că a trecut de un prim hop și și-a păstrat locul: ”mă bucur că sunt aici, că nu am plecat, că nu am renunțat și voi lupta în continuare”.


Se pare că șirul înfrângerilor și a plecărilor din tribul Faimoșilor nu este văzut de toți ca o reală problemă. Zanni consideră că mai este loc de eliminări în echipa lor: ”unii sunt inutili în competiție, așteptăm să-i eliminăm”. De cealaltă parte, Ștefania Ștefan este sigură că are o explicație pentru problemele adversarilor: ”și-au pierdut ambiția, motivația. Îndemânarea nu o să înveți aici la Survivor. Concluzia e că în sezonul lor au avut inamici mai slabi”.


Pe lângă numeroasele discuții din triburi, începutul săptămânii va aduce și primul joc, cel pentru o recompensă surpriză, dar importantă. Acolo, Zmărăndescu va admite că el și colegii au un singur gând – revenirea: ”după furtună, iese soarele. Ar face bine să stea mai mult pe cer, să câștigăm mai multe jocuri. Cred că vom avea o altă față astăzi, cred că vom arăta cu totul și cu totul altceva”.


Ce recompensă îi așteaptă pe concurenți și ce reacție vor avea câștigătorii, ce probleme meteorologice le vor face reale probleme și-i va face să fie nevoiți să-și schimbe locul de dormit, dar și ce alte discuții vor mai exista, aflăm curând.


Nu ratați un nou episod din cel mai puternic sezon, Survivor All Stars, de la ora 21:30, la PRO TV. Ediția poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni