• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 27 februarie 2024. Faimoșii ajung față în față cu cutia misterioasă pe care au câștigat-o. Zanni îl avertizează pe posibilul concurent din cutie: „Dacă sunt rezerve, sunteți carne de tun”

Survivor All Stars 27 februarie 2024. Faimoșii ajung față în față cu cutia misterioasă pe care au câștigat-o. Zanni îl avertizează pe posibilul concurent din cutie: „Dacă sunt rezerve, sunteți carne de tun”

Față în față cu cutia misterioasă, pe care Faimoșii au obținut-o în urma jocului pentru recompensă, Zanni ia în calcul mai multe variante, printre care și sosirea unui nou concurent, în echipa sa.

 

Gallery

​Nemulțumit de prestația anumitor colegi, îi transmite un mesaj posibilului concurent aflat în cutie, avertizându-l în legătură cu prestațiile pe care le va avea.

Zanni: „Noi am tot vorbit. Dacă veniți cu caracatițe până în Dominicană, carnea noastră de tun, și, dacă sunt caracatițe acolo, adică rezerve, pentru cei de acasă, să se înțeleagă, noi nu vrem rezerve, în cazul în care sunt rezerve, să știți că sunteți carne de tun! Degeaba vă ascundeți în cutie și dormiți și la coteț. În cazul în care e mâncare, domnul Dan, aici să intre, că, de o lună jumate, murim de foame”.

În echipa Războinicilor, situația nu este una deloc plăcută. Iancu Sterp s-a resemnat cu cele întâmplate, fiind convins că, la un moment dat, aveau să și piardă.

Iancu Sterp: „Înfrângerea nu e plăcută. Ar fi culmea să ne placă, dar era, oarecum, normal să vină momentul ăsta, pentru că am tot câștigat pe linie și e normal să mai câștige și Faimoșii”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni