• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 27 februarie 2024. Iancu Sterp nu este intimidat de victoria lui Zanni: „Știu că are o rivalitate cu mine”. Războinicul nu se dă înapoi și așteaptă să își ia revanța în fața Faimosului

Survivor All Stars 27 februarie 2024. Iancu Sterp nu este intimidat de victoria lui Zanni: „Știu că are o rivalitate cu mine”. Războinicul nu se dă înapoi și așteaptă să își ia revanța în fața Faimosului

Iancu Sterp și Zanni au avut, în competiția Survivor All Stars, unele dintre cele mai așteptate dueluri și, de multe ori, au câștigat la doar o fracțiune de secundă unul de celălalt. După ce echipa sa a pierdut, Războinicul a vorbit despre rivalitatea dintre ei, din concurs.

 

Gallery

​Iancu Sterp: „Din păcate, am pierdut, dar, în Survivor, este absolut normal. Nu poate câștiga doar o echipă, noi am avut câteva victorii pe linie. Zanni este, deja, adversarul meu consacrat din Survivor. Eu știu că el are o teamă de mine. A câștigat în fața mea la milimetru și eu, de multe ori, s-a întâmplat să câștig în fața lui la secundă sau la milimetru, ceea ce îmi place, că e o competiție aprigă”.

Alexandra Duli, în schimb, nu poate accepta înfrângerea pe care echipa ei a suferit-o și susține că punctele au fost pierdute din cauza fetelor, fiind și ea vinovată de acest lucru.

Alexandra Duli: „Mi-a fost ciudă rău de tot, că n-am adus niciun punct, ca o retardată, azi. Mi-a fost foarte ciudă. La noi, la fete, a fost buba”

 

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni