• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 5 martie. Doi noi concurenți intră în competiție: „Se vor petrece evenimente care vor avea un impact puternic”

Survivor All Stars, 5 martie. Doi noi concurenți intră în competiție: „Se vor petrece evenimente care vor avea un impact puternic”

Survivor All Stars, 5 martie. Doi noi concurenți intră în competiție: „Se vor petrece evenimente care vor avea un impact puternic”

O săptămână dificilă, încărcată de evenimente neașteptate, de jocuri puternice și de o furtună care i-a scos pe concurenți din camp și i-a trimis într-o zonă nouă, plină de insecte și tarantule. Cu fiecare zi, cei rămași în competiție au demonstrat că pot depăși provocările, că se pot adapta condițiilor și că sunt mânați de un singur gând – să meargă cât mai departe. Astăzi, de la 21:30, Faimoșii și Războinicii pornesc în cea de-a opta săptămână a sezonului suprem, Survivor All Stars, la PRO TV!

Viața îți dă daruri. Dacă nu știi să le folosești, ți se iau toate. Dacă nu ești umil, poți să pierzi tot”, va spune TJ Miles, dorind să sublinieze cât de recunoscător este pentru tot ceea ce trăiește, dar și cât de atent este la modul în care gestionează fiecare zi din această experiență.

Tot în tribul Faimoșilor, Cătălin Zmărăndescu se bucură de faptul că a depășit Duelul de eliminare și că are șansa să meargă mai departe în show: ”a fost destul de greu să realizez că poate fi ultimul joc pentru mine sau pentru Moro. Se pare că Dumnezeu a hotărât să rămân. Ce nașpa e când pleacă un om la care ții”.

Astăzi se vor petrece noi evenimente care vor avea un impact puternic. Complexitatea caracterelor concurenților este variată, iar fiecare a venit cu propria motivație. Fiecăruia dintre concurenții acestui sezon i s-a dat o doua șansă. Astăzi, doi noi concurenți vor primi o a doua șansă, pentru a dovedi că sunt Survivor din toate punctele de vedere”, va spune Daniel Pavel înaintea jocului din această seară.

Cine se va alătura triburilor? Cu ce motivații vor veni? Ce vor face echipele la jocul de Recompensă și ce miză vor avea de această dată? Toate răspunsurile la aceste întrebări, în doar câteva ore!

Nu ratați un nou episod din cel mai puternic sezon, Survivor All Stars, de la ora 21:30, la PRO TV. Ediția poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni