• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 2024, 2 aprilie. Cine câștigă recompensa extrem de dorită, Faimoșii sau Războinicii?

Survivor All Stars 2024, 2 aprilie. Cine câștigă recompensa extrem de dorită, Faimoșii sau Războinicii?

Survivor All Stars 2024, 2 aprilie. Cine câștigă recompensa extrem de dorită, Faimoșii sau Războinicii?

Marți, 2 aprilie 2024, de la 21:30, Faimoșii și Războinicii intră încă o dată pe terenul de joc și luptă pentru o recompensă importantă.

Începe finalul celei de-a treia luni a celui mai puternic sezon din reality show-ul care a cucerit întreaga planetă. Sezonul suprem este cel care îi face pe concurenți să se confrunte cu cele mai puternice provocări la care s-ar fi putut gândi și demonstrează că doar cei mai puternici pot merge mai departe.


Le mulțumesc Războinicilor că mi-au mai dat o șansă de a rămâne o săptămână, două sau chiar trei. Suntem pregătiți pentru noul joc, sunt încântată că sunt aici”, va mărturisi Ana Pal, după ce a profitat de simbolul imunității ascunse, oferit de Iancu Sterp la ultimul Consiliu. Jucătorul din echipa albastră este convins că această mișcare a fost doar o nouă dovadă a puterii lui și colegilor și că nu se vor opri aici: ”ei cred că se pot juca cu mintea noastră, când noi ne jucăm cu a lor. Îmi place să fim cu un pas în față”.
Tot o fericire profundă resimte și Ana Porgras, după ce a eliminat-o pe Alexandra Ciomag la Duel, ”m-am trezit împăcată sufletește”. De altfel, Faimoasa va face o serie de declarații dure, chiar și-n fața adversarilor ei, când va ajunge la jocul serii: ”sportiv, știu că vă doreați să ies din competiție”.
Se pare că faptul că au întrerupt seria victoriilor Faimoșilor, dar și că au evitat lupta pentru eliminare, i-a făcut pe Războinici să se simtă tot mai bine. Iar Robert Moscalu va și sublinia acest aspect în această seară: ”bine că ne înțelegem toți foarte bine, sinergia e foarte mișto între noi, băieții, mai ales”.
Noua etapă, cea care marchează săptămâna cu numărul doisprezece, începe cu un joc pentru o recompensă extrem de dorită: șansa de a ieși din camp, de a merge într-un parc de aventură și de a se bucura de o masă copioasă. Toate ingredientele necesare obținerii energiei maxime. Vor continua Războinicii seria începută? Sau vor câștiga iar Faimoșii o probă atât de important?


Nu ratați un nou episod din cel mai puternic sezon, Survivor All Stars, de la ora 21:30, la PRO TV. Ediția poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni