• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 3 aprilie. Ana Pal și Andrei Ciobanu, moment de sinceritate! Faimoșii au spus clar ce simt unul pentru altul: „Relația dintre mine și Ana...”

Survivor All Stars, 3 aprilie. Ana Pal și Andrei Ciobanu, moment de sinceritate! Faimoșii au spus clar ce simt unul pentru altul: „Relația dintre mine și Ana...”

Survivor All Stars nu doar că aduce în prim-plan cei mai iubiți concurenți ai sezoanelor trecute, ci îi pune pe aceștia față în față cu o nouă realitate. După ce s-au certat și s-au lovit în trecut, Andrei și Ana Pal au șansa de a sta din nou față în față.

În sezoanele trecute, Ana Pal și Andrei Ciobanu au avut o relație tensionată, care a escaladat până în punctul în care să fie nevoie de intervenția producției. Faimoasa, într-un moment de nervi, l-a lovit pe coechipierul său și astfel a fost descalificată din concurs. De atunci, ei n-au mai avut șansa să discute despre acel incident.

Acum, Ana Pal și Andrei Ciobanu și-au  spus ce au pe suflet și au îngropat săcurea războiului.

„Relația dintre mine și Ana Pal este una bună, surprinzător de bună și din ce în ce mai apropiată. De ce? Pentru că ne-am asumat competiția asta, eu mai mult decât ea. Ea o înțelege, dar nu o acceptă”, a spus Andrei.

„Eu nu am dușmănie cu Andrei, după o boacănă făcută, se leagă mai ușor prieteniile”, a spus Ana.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL ATAȘAT

VEZI EDIȚIA INTEGRALĂ PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni