• PRO TV
  • Carmen Grebenișan, mesaj cu subînțeles pentru Alex Militaru. Vedeta este pregătită să îl dea uitării pe fostul soț: „Vindecă-te”

Carmen Grebenișan, mesaj cu subînțeles pentru Alex Militaru. Vedeta este pregătită să îl dea uitării pe fostul soț: „Vindecă-te”

Carmen Grebenișan, mesaj cu subînțeles pentru Alex Militaru. Vedeta este pregătită să îl dea uitării pe fostul soț: „Vindecă-te”

Recent, Cramen Grebenișan a anunțat că ea și partenerul ei de viață, Alex Militaru, divorțează. La scurt timp după aceea, soțul influencer-iței a făcut propriile declarații, precizând că nu se vor separa, în ciuda spuselor acesteia.

 

Gallery

​Carmen Grebenișan este extrem de discretă în ceea ce privește divorțul de Alex Militaru și, în această perioadă, a preferat să se concentreze pe muncă mai mult ca niciodată.

Carmen Grebenișan nu vrea să îi mai dea nicio șansă lui Alex Militaru

Zilele acestea, Carmen Grebenișan se află în Tunisia, împreună cu Alina Ceușan, iar aceasta a postat un mesaj cu subînțeles despre ceea ce se întâmplă cu ea din punct de vedere amoros.

Carmen Grebenișan a decis ca această perioadă să nu fie expusă pe rețelele de socializare, cel mai probabil, acest lucru făcând mai ușor procesul de vindecare. Cu toate acestea, a postat un mesaj prin care spune clar cum vede întreaga situație.

Aceasta este pregătită pentru noul capitol din viața ei și pentru tot ceea ce va aduce acesta și, pentru a se putea concentra asupra tuturor lucrurilor pe care le are de făcut, trebuie să se vindece.

„Vindecă-te și mergi mai departe! Ai lucruri de făcut”, a fost mesajul postat de Carmen Grebenișan pe rețelele de socializare.

Carmen Grebenișan se va muta singură

Când a anunțat divorțul de Alex Militaru, Carmen Grebenișan a mărturisit că ea va fi cea care va pleca din apartamentul în care locuiau împreună. Mai mult decât atât, le-a spus fanilor ei că, deși, în prezent, nu se va deschide prea mult în ceea ce privește separarea, va oferi mai multe detalii, atunci când se va simți pregătită.

„Este o decizie rațională, concluzionată în mult timp, pe baza unor motive pe care, evident, nu pot să le expun pentru că țin de intimitatea noastră pe care o respect. Noi ne înțelegem bine și chiar ținem mult unul la celălalt, dar uneori asta nu este de ajuns”, a spus Carmen Grebenișan, la acea vreme.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni