• Emisiuni
  • La Măruță
  • Alex Militaru, fostul soț al lui Carmen Grebenișan, cu nouă luni în urmă: "Dacă lucrul ăsta nu ne-a despărțit, nu știu..."

Alex Militaru, fostul soț al lui Carmen Grebenișan, cu nouă luni în urmă: "Dacă lucrul ăsta nu ne-a despărțit, nu știu..."

La aproape 3 ani de la căsătoria cu Alex Militaru, Carmen Grebenișan și-a anunțat divorțul. "Eu și Alex am hotărît să ne separăm de comun acord, printr-o modalitate prietenoasă", a scris ea pe Instagram.

Gallery

În urmă cu 9 luni însă, nimic nu parea sa umbrească relatia lui Carmen cu Alex. Invitati la podcastul Acasa la Maruta, cei doi au vorbit despre casnicia lor solidă și despre cât de mult și-au lipsit unul altuia în perioada în care ea a fost plecată în Dominicană pentru participarea la Survivor.

Acum însă, Carmen a anunțat pe Instagram:

"Acestea fiind spuse, cred că v-ați dat seama, probabil de ceea ce s-a întâmplat. Eu și Alex am ales să ne separăm de comun acord printr-o modalitate prietenoasă. În scurt timp, eu o să mă mut din locuința pe care o avem împreună. Când o să simt să expun mai multe detalii despre acest subiect în online, o să o fac. Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni. Tot ce trebuie să știți este că nu e o decizie impulsivă. Este o decizie rațională, concluzionată în mult timp, pe baza unor motive pe care, evident, nu pot să le expun pentru că țin de intimitatea noastră pe care o respect. Noi ne înțelegem bine și chiar ținem mult unul la celălalt, dar uneori asta nu este de ajuns. Tot ce trebuie să știți este că nu suntem supărați și nu o să ne vedeți depresivi. Suntem destul de maturi încât să luam această decizie înainte să se ajungă la un moment mai tragic. Am ales să mergem mai departe separat."
"Vreau să vă mulțumesc că ne-ați susținut atât împreună, cât și separat. Cât despre mine, o să-l susțin în continuare pe Alex Militaru cât de mult pot eu și o să-i ofer mereu ajutorul meu atunci când va avea nevoie. S-a dezvoltat foarte frumos în ultima vreme și mă bucur că a ajuns mai multă lume să-l cunoască, este un băiat cu foarte multă carismă și sper să ajungă cât mai departe în viața asta. Mă bucur că am putut să contribui la ascensiunea lui și să-l ajut cât de mult am putut. Este foarte posibil să ne mai vedeți în clipuri, să mai colaborăm pentru că avem o energie și o prietenie care nu dispare așa, peste noapte, sunt alte motive la mijloc care ne-au determinat să luăm această decizie. Să știți că suntem okay și vorbim în fiecare zi, momentan locuim în aceeași casă."
"Este o despărțire atipică, pe care, posibil mulți dintre voi nu o să înțeleagă pentru că lumea este obișnuită să se despartă prin ceartă și situații dramatice. Dar eu țin să cred că avem inteligență emoțională, maturitate și puterea să alegem ceea ce este mai bine pentru noi înainte să se ajungă la momente de ceartă, ură și alte situații care nu ne reprezintă. Am învățat multe lecții cu tine, Alex, și a fost o etapă foarte frumoasă din viața mea, mă bucur că ai făcut parte din ea. Eu cred că o să faci parte în continuare, doar că altfel. Noi o să fim prezenți în online, doar că, în mare parte, separat. În rest, nu pot să mă pronunț pentru că nu știm niciodată ceea ce ne rezervă viitorul, dar tot ce știu este că amândoi avem inima deschisă pentru a primi tot ceea ce este mai bun în viața asta. Peace and love."

La podcastul lui Măruță însă, Alex a spus atunci un lucru surpinzător, referindu-se la modul în care amândoi au simțit experiența participării lui Carmen la Survivor: 
Dacă lucrul ăsta nu ne-a despărțit, nu știu ce ar putea să ne despartă.
Vezi în video atașat declarații la fel de surprinzătoare
FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ/ INSTAGRAM 
Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni