• PRO TV
  • Carmen Grebenișan, mesaj pentru Alex Militaru după anunțul divorțului! Ce i-a transmis vedeta direct din Tunisia: „Felicitări...”

Carmen Grebenișan, mesaj pentru Alex Militaru după anunțul divorțului! Ce i-a transmis vedeta direct din Tunisia: „Felicitări...”

Carmen Grebenișan, mesaj pentru Alex Militaru după anunțul divorțului! Ce i-a transmis vedeta direct din Tunisia: „Felicitări...”

Fosta concurentă de la Survivor România i-a transmis un mesaj lui Alex Militaru, la doar câteva zile după ce a anunțat divorțul de acesta.

Gallery

​Cu aproape o săptămână în urmă, Carmen Grebenișan anunța pe contul său de Instagram că a divorțat de Alex Militaru, după trei ani de la cununia civilă. Decizia ar fi fost una de comun acord, spunea fosta concurentă a show-ului din Dominicană, însă fostul ei partener a negat aceste lucruri și a explicat că nu au semnat actele la notar.

Ulterior, Carmen Grebenișan a plecat în Tunisia alături de prietena ei cea mai bună, Alina Ceușan, iar de acolo i-a transmis un mesaj lui Alex Militaru. Influencerita a distribuit un clip video în care fostul său partener prezenta o anumită campanie, așa că l-a felicitat pentru acest lucru.

„Heey, Alex! Felicitări pentru prima ta campanie. La cât mai multe”, a scris Carmen Grebenișan pe Instagram.

În urmă cu doar câteva zile, Carmen Grebenișan distribuia un mesaj în mediul online prin care își anunța urmăritorii că relația ei cu Alex Militaru a ajuns la final.

„Tot ce trebuie să știți este că nu suntem supărați și nu o să ne vedeți depresivi. Suntem destul de maturi încât să luam această decizie înainte să se ajungă la un moment mai tragic. Am ales să mergem mai departe separat. Vreau să vă mulțumesc că ne-ați susținut atât împreună, cât și separat. Cât despre mine, o să-l susțin în continuare pe Alex Militaru cât de mult pot eu și o să-i ofer mereu ajutorul meu atunci când va avea nevoie. S-a dezvoltat foarte frumos în ultima vreme și mă bucur că a ajuns mai multă lume să-l cunoască, este un băiat cu foarte multă carismă și sper să ajungă cât mai departe în viața asta. Mă bucur că am putut să contribui la ascensiunea lui și să-l ajut cât de mult am putut’ a spus Grebenișan în mesajul în care a anunțat divorțul de Alex Militaru.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni