• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 3 aprilie. Zanni a recunoscut că o place pe Alexandra Duli! Ce a dezvăluit, la scurt timp după ce a pupat-o pe obraz: „Nu vreau să o rănesc pe Ana Porgras, dar...”

Survivor All Stars, 3 aprilie. Zanni a recunoscut că o place pe Alexandra Duli! Ce a dezvăluit, la scurt timp după ce a pupat-o pe obraz: „Nu vreau să o rănesc pe Ana Porgras, dar...”

În tabăra Faimoșilor distracția nu e chiar la fel de mare precum la Războinici. Aici, fetele se ocupă de aranjatul camp-ului și de curățenie, în timp ce băieții poartă o discuție cât se poate de sinceră.

Astfel, Andrei, TJ Miles și Zanni discută despre ultimele nominalizări făcute în consiliul de săptămâna trecută, iar și despre dezavantajele care există la ei în echipă. Mai mult decât atât, Andrei Ciobanu trage un semnal de alarmă cu privire la Ana Porgras, concurentă pe care a și votat-o în ultimul consiliu de eliminare:

„Am votat-o pe Ana pentru că am observat mai multe lucruri. Ana Porgras, chiar din momentul în care tu ai avut glumele alea cu Duli, când te-a pupat și tu i-ai dat trandafirul și s-a creat așa, o mică chestie, Ana Porgras a cedat”, a spus Andrei Ciobanu.

„Asta e o discuție destul de delicată cu Ana Porgras, pe care nu am vrut s-o deschid în sezonul ăsta. Sunt niște chestii nerezolvate de ea. Eu n-am vrut să arăt că n-am vorbit timp de trei ani. Dreptatea va fi mereu: cine va trebui să plece acasă, va pleca acasă”, a explicat Zanni.

„Totul a plecat că am luat-o în  brațe pe Duli. Eu o simpatizez pe Duli, ce să fac acum? Sunt singur. Nu vreau să o rănesc pe ea, dar ea m-a rănit pe mine cândva. Ea m-a rănit acum trei ani de zile, dar nu vreau să îi reproșez asta. Nu vreau nici să mă separ de Ana, nu vreau nici să ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic. De ce nu îmi dai libertatea? De ce ai anumite reacții când eu am gesturi cu Duli?”, a adăugat Zanni.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL ATAȘAT

VEZI EDIȚIA INTEGRALĂ PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni