• Emisiuni
  • Survivor România
  • Prima reacție a lui Andrei Ciobanu după ce a primit șansa supremă să revină în competiția Survivor All Stars: „A fost cea mai...”

Prima reacție a lui Andrei Ciobanu după ce a primit șansa supremă să revină în competiția Survivor All Stars: „A fost cea mai...”

Prima reacție a lui Andrei Ciobanu după ce a primit șansa supremă să revină în competiția Survivor All Stars: „A fost cea mai...”

Trei luni. Douăsprezece săptămâni încheiate. O perioadă dificilă, departe de casă și de familie. Un show care i-a făcut să treacă prin toate stările posibile și să-și depășească limitele cunoscute sau descoperite pe parcurs. Sezonul suprem Survivor All Stars continuă să ofere un show de neratat pentru toți cei de acasă, emisia fiind în clasamentul preferințelor cu fiecare ediție.

Gallery

După patru înfrângeri consecutive, Faimoșii au găsit aseară drumul spre victorie și s-au bucurat de o masă pe cinste, care le-a oferit răgazul necesar pentru a-și recăpăta energia și pentru a se motiva pentru mai departe. ”Îmi era foarte foame înainte să ajungem. M-am bucurat de fiecare aliment de pe masă, a fost vis”, a subliniat Ana Porgras după ce s-a bucurat de recompensă, alături de colegi.

La Consiliu, votul a fost cel pe care Războinicii îl prevedeau deja și Faimoșii i-au trimis la luptă pe Ana Pal și Andrei Ciobanu.

Mă bucur și mă simt onorat. A fost cea mai tare experiență ever din viața mea. Știu că m-am dedicat, mi-am pus sufletul, mi-am pus inima. Nu m-am menajat, am fost tot eu. Au trecut și anii peste mine. Poate nu am fost perfect, am fost impulsiv, dar am fost eu”, a spus Andrei Ciobanu într-o discuție sinceră cu Daniel Pavel, după ce a pierdut duelul cu Ana Pal. Ce a urmat, l-a șocat cu adevărat pe concurent.

După ce i-a reaprins flacăra, Domnul Dan i-a spus:vreau să-ți luminez drumul către această barcă. Drumul la această barcă îți este deschis, iar barca nu te va duce la aeroport, te va duce în camp-ul tribului advers, adică în tribul tău de origine. Te întorci în Survivor, Andrei Ciobanu. Este șansa supremă, o meriți și te vei întoarce în Survivor All Stars”. Astfel, show-ul continuă pentru el... în tribul albastru!

Ultima ediție din aecastă săptămână din sezonul suprem, Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:32 – 24:36. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.8 puncte de rating și 23.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.2 puncte de audiență și 16.7% share. De-a lungul difuzării, peste 1.1 milioane de români au trăit cu sufletul la gură jocul și consiliul serii, iar în minutul de aur, la ora 22:04, aproape 1.5 milioane de telespectatori erau pe PRO TV!

Nu ratați, săptămâna viitoare, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO, noi ediții ale show-ului fenomen Survivor All Stars!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni