• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 9 aprilie 2024. Războinicii așteaptă cu sufletul la gură începerea jocului. Concurenții ard de nerăbdare să vadă reacțiile Faimoșilor când Andrei Ciobanu va reveni în competiție: „Surpriza surprizelor”

Survivor All Stars, 9 aprilie 2024. Războinicii așteaptă cu sufletul la gură începerea jocului. Concurenții ard de nerăbdare să vadă reacțiile Faimoșilor când Andrei Ciobanu va reveni în competiție: „Surpriza surprizelor”

Războinicii sunt convinși că revenirea lui Andrei Ciobanu în competiție este atât un as în mânecă pentru ei, cât și o lovitură pentru Faimoși, de a căror reacție se vor bucura imediat ce jocul va începe.

Gallery

​Până la momentul mult așteptat, Iancu Sterp își asumă rolul de mediator în ceea ce privește situația tensionată dintre Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu. Războinicul este dispus să intervină, dacă lucrurile vor degenera, iar bunăstarea echipei va fi pusă în pericol.

Iancu Sterp: „Andrei s-a întors în echipa noastră și toată echipa este bucuroasă, mai puțin un singur membru, Sorin Pușcașu. Ei continuă să se înțepe unul pe altul. În cazul în care, cearta lor va degenera, va deranja sau va destabiliza echipa, eu o să intervin între ei doi.

Am mai încercat să îi împac, dar nu a dat roade. Nu voi putea sta cu mâinile în sân. Nu ar fi bine să avem doi oameni care să deranjeze”

Alex Delea așteaptă cu sufletul la gură începerea jocului, pentru a se bucura de reacțiile Faimoșilor, despre care este convins că vor fi pe măsura surprizei, în timp ce Andrei Ciobanu se simte pregătit de noua etapă pe care tocmai a început-o.

Alex Delea: „Vorbim de surpriza surprizelor. Vom avea parte de o surpriză senzațional de mare”.

Andrei Ciobanu: „Mă simt fericit. Simt că nu mai am nimic de pierdut. Totul sau nimic”.

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni