• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 9 aprilie 2024. Zanni vrea să îi deschidă ochii lui Iancu Sterp în ceea ce privește prietenia cu Andrei Ciobanu. Faimosul îi va spune că Andrei Ciobanu a recunoscut că profită de prietenia lor: „E câinele lui Iancu”

Survivor All Stars 9 aprilie 2024. Zanni vrea să îi deschidă ochii lui Iancu Sterp în ceea ce privește prietenia cu Andrei Ciobanu. Faimosul îi va spune că Andrei Ciobanu a recunoscut că profită de prietenia lor: „E câinele lui Iancu”

Zanni este dezgustat de ușurința cu care Andrei Ciobanu a împărtășit ambelor echipe informații despre adversari și vrea să aibă o discuție cu Iancu Sterp despre prietenia pe care o are cu fostul Faimos.

Gallery

​Acesta are de gând să îi spună cât de mult s-a plâns Andrei Ciobanu de strategiile făcute în primul sezon, strategii despre care a vorbit după ce a ajuns în echipa Faimoșilor.

Zanni: „În trecut, spuneam că Andrei Ciobanu e avocatul lui Iancu. Nu e avocat. E câinele lui Iancu, dar e câinele ăla care mai vine și la noi, ca să îl muște pe Iancu, mai merge și la Iancu, să ne muște pe noi. E genul de câine care mănâncă din orice palmă și mușcă pe oricine. E genul de om care scuipă și linge, în același loc”

TJ Miles: „Cum țipa la joc, la Ana Pal, să piardă, că nu știe, cum și-a intrat în rol atât de repede, nu a avut nevoie nici de o zi de readaptare.

M-am simțit ca și cum iubita mea m-a înșelat și mi-a arătat și poze cu ăla cu care m-a înșelat. Am fost folosit, aruncat. Mă simt așa de bine că Ciobanu nu a reușit să aibă satisfacția, să ne râdă în față”.

 

 

VEZI MOMENTUL INTEGRAL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Emisiunea integrală poate fi vizionată pe VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni